6630,6600 gibi s60 lar için mplayer skini

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ico

ico

Üye
    Konu Sahibi
6630,6600 gibi s60 lar için mplayer skini
bütün mplayer skinlerinin aynı olduğunu görüorum bu skin telefonunuzda albüm resimleri gözüküomuş gbi bi izlenim uyandırıyor bu skin tamamıyla bana aittir .

AÇIKLAMA:bunu yapmak için telefonunuzda mplayer yüklü olmalıdır.mbm uzantılı olan bu skini E:\System\Apps\Mplayer klasörüne dosya yöneticiniz yardımıyla atabilrsiniz oradakiyle yerdeğiştirilecektir üzerine yazılsın mı sorusuna evet dieceksiniz bu kadar yeni skininiz hayırlı olsun çok gösterişli bi mplayer

link:1
link:2
link kırık demeyin 2 link verdim istediğiniz linkten indirin

Mplayer yüklü olmayan arkadaşlar için sistem uygulaması olan mplayer programını veriorum galeriden müzik dinlerken mplayerdan müzik çalcak
bu linkteki mplayerı kullanın
http://www.maxicep.com/s60-sistem-araclari/n-serisine-donusturme-paketi-242042.html
N_Serisine_Donusturucu_Hazirlayan_OGH44.rar (2.86 MB (Megabyte), 4451x kez indirildi)

• Beğen
Tepkiler: Symberk, CryDaqqeR, recepp_01 ve 1 kişi daha

kan_01

kan_01

Üye
ama mplayer calısmıyor 6600 de ben 6630 aldım calıstı 7610 dada 6670 dede sanırım ıslemcı farkından :hmmm:oke:

--------------- Ekleme ---------------

varsa N serisi tema paylasırmısın _?

ico

ico

Üye
    Konu Sahibi
n serisi tema :Turquoise.sis
link:

kan_01

kan_01

Üye
tesekkurler guzl paylasım (tema):oke:

ico

ico

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bi teşekkür etmeniz yada eleştirmenizi istiyorum beni hiç yorum yazmıyorsunuz ama bi sürü kişi indirmiş yorumlarınızı bekliyorum

Elr0hir

Elr0hir

Üye
cok tesekkurler fakat uzun zamandır bu mplayerın arka plan resmını her temaya gore uyarlayablırmıyız boyle bır program varmı yanı temanını arka plan resmı mplayerın arka rsımı olucak bu mumkunmu sımdıden teskkurler

ico

ico

Üye
    Konu Sahibi
kan_01

kan_01

Üye
senın verdıgım mplayer cok kastırdı benım makkınayı :D

ico

ico

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yapacağım bişi yok o mplayer ı başka arkadaşımız yapmış ben ondan alıp paylaştım benim mplayer ı kullan bence gayet güzel

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
teşekkürler...:oke:

Symberk

Symberk

Üye
Teşekkürler

Sembolbu

Sembolbu

Üye
tşk

saol

:box:box:boxsaol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt