6630 3g komik bi durum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dengbej36

dengbej36

Üye
6630 da modeller farkılılk gosterebılır şuan 3g kullanıyorum ınternet+goruntulu arama yapabılırum yada bana goruntulu arama gelebılıyor-goruntuyu ıstersem tek taraflı ıstersem çıft taraflı yapabılıyorum ama ayna fıkrıde tesadufen gelıştı bendede koyde genelde oyle kullanıyorum:)

alihan544

Üye
Arkadaşım seni 3g ile ararlar sende arka kamerayla konuşursun ama sen arayamazsın.
6630 da 3g ile hem aranilir hemde aranir. Rehberde bir kisinin ismi ustunde secenek>ara>sesli arama/video arama cikar. Video ara derseniz goruntulu ararsiniz. Tabi hattin 3g ye acik olmasi lazim, arti anten gostergesinde 3g sebekeyi gormen lazim. Ve aradigin kisininde o an 3g kapsama alaninda olmasi sart. Saygilarimla

XxKaNuNSuZxX

XxKaNuNSuZxX

Üye
6630 ı bende kullandım 3g sorunsuz çalışıyo çalışmıyo diyen arkadaşlar ayarları dogru yapmamışsınız
ve diger modellerde zoom yapılmıyo diyen arkadaşlar sizde yanılıyorsunuz arka kamera lensini veya kızagını açın arka kameraya geçecektir
kızak veya lensi olmayan 3g modellerde ise arama esnasında seçenekler i tıklayarak arka kamerayı secebilirsiniz

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
eger hattın 3g ye uyumlu ise karsındaki kimsenin 3g si olup hattı uyumlu ise 6630 dan video araması yapılır birader

mustafaxxx

mustafaxxx

Üye
guzel yöntem :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt