6600i slide güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katliam_Q7

katliam_Q7

Üye
    Konu Sahibi
6600i slide güncelleme
arkadaşlar ben 6600i slide kullanıcısıyım geçen gün ne gerek varssa aynı güncelemeyi yani aynı versiyonunu nokia software programından güncelledim ama önceden açılan bazı oyun ve programlar açılmıyor şimdi nedeni ne olabilir yardım edebilirmisinizz!!!lütfen hiç bir oyun açılmıyor bazıları hariç

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
Abimin de var süper telefon

--------------- Ekleme ---------------

Hata mı veriyor hiç mi açılmıyor?

katliam_Q7

katliam_Q7

Üye
    Konu Sahibi
ewt keşke güncelleme yapmasaydım ama tel.bazen donmalar yapıyodu bende güncellim bari dedim güncelledim bazı oyun ve prog.açılmıyor nedenini bulamadım yha!!!!!

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ewt keşke güncelleme yapmasaydım ama tel.bazen donmalar yapıyodu bende güncellim bari dedim güncelledim bazı oyun ve prog.açılmıyor nedenini bulamadım yha!!!!!

Buda sana ders olmuştur umarım . Güncelleme telefonu hızlandırmaz eksikliklerini giderir ya da onarır.

katliam_Q7

katliam_Q7

Üye
    Konu Sahibi
ne yapabilirim bi fikrin varmı acaba?

storm_fb

storm_fb

Üye
arkadaşım bende 6600 slide (İ) siz yani var. bende güncelleme yapmıştım telefonda temalar bozulmuştu fabrika ayarlarına geri döndüm şimdi çalışıyo herşey normal çok şükür ! bence gereksiz güncellemeler telefonda bişey değişmiyo. bazı telefonlar hatta bozuluyo ! ;) yani sonuç: fabrika ayarlarına geri dön eski halinde kullan telefonunu kafan rahat olsun... ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt