6600da Bluetooth Ile Gelen Mp3leri Nasıl Atarız

Sponsorlu Bağlantılar

winpeace

Üye
    Konu Sahibi
6600da Bluetooth Ile Gelen Mp3leri Nasıl Atarız
hafıza kartına atacam ama atamıyor.bluetooth ile geliyor ultra mp3 player ile dinliyorum fakat hafıza kartına kaydet seçeneği çıkmıyor yani galeriye taşınmıyorrrrrr

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
Hocam siteden fexpoler veya seleq dosya yöneticisi prosu bunlar bu prolardan 1 ni indir
teline kur proyu aç mail secenegine gel ordan mp3leri copy de galeriye yapıstır bu kdr..

winpeace

Üye
    Konu Sahibi
fexplorerdan dediğiniz işlemleri yaptım ama fexplorerda gözüküyor şarkılar galeride gözükmüyor

eon

Üye
6600'da mp3 codeci olmadigi icin sarkilari sadece blueetooth'dan geldigi gibi ultra mp3 programi ile acar. ancak mp3 codecini yuklersen o zman galeriya atabilirsin. sitede arastirirsan bulacaksin bu codeci.

UndeRqRo.uNd

Üye
fexplorer da qelen bölümü var ana menüde ordaki şarkıyı kopyala yapıp nere atmak isrtersen oraya qel ve yapıştır de.
kolay qelsin

fearless_84

Üye
<div class='quotetop'>(winpeace &#064; Jan 16 2006, 04&#58;31 PM) [post=253712]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
fexplorerdan dedi&#287;iniz i&#351;lemleri yapt&#305;m ama fexplorerda gözüküyor &#351;ark&#305;lar galeride gözükmüyor
[/b][/quote]
kardes kes yap&#305;&#351;t&#305;r yapma kopyala yapi&#351;tir yap oluyor..

hasisa

hasisa

Üye
mailden copy yap ultra mp3ün içine paste oldi

NiGhT WarRioR

NiGhT WarRioR

Üye
fexplorer kullan ordan galeriye kaydet.......

serserico

Üye
mesajların ayarlarına gir kullsnılan hafıza ya hazıza kartını işaretlr

mahmutkeper

mahmutkeper

Üye
abi mesaj ayarlarından kullanılan hafızayı hafıza kartı olarak işaretledim ama hala olmuyor resimleri kaydediyo video ve mp3 programları gelen kutusunda kalıyor lütfen bana yardım edin hotmail : [email protected]

Üst Alt