6600da Bluetooth Ile Gelen Mp3leri Nasıl Atarız

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

winpeace

Üye
    Konu Sahibi
6600da Bluetooth Ile Gelen Mp3leri Nasıl Atarız
hafıza kartına atacam ama atamıyor.bluetooth ile geliyor ultra mp3 player ile dinliyorum fakat hafıza kartına kaydet seçeneği çıkmıyor yani galeriye taşınmıyorrrrrr

ghost_ysw

ghost_ysw

Üye
arkadasım onu yapabilmen icin fexplorer programına işhtiyacın var.... o mp3 senin gelen kutunda suan.... fexplorer den halledersin onu mail dosyasından al ve hafıza kartında istedigin bir yerde kopyala... bu kadar basit... yada gelen msj ları hafiza kartına al dedigsen sadecde galeride goremezsin ama yine hafiza kartında kalmıs olur mp3.....

K_AINAT

Üye
fexplorer programına işhtiyacın var.... o mp3 senin gelen kutunda suan.... fexplorer den halledersin onu mail dosyasından al ve hafıza kartında istedigin bir yerde kopyala... bu kadar basit... yada gelen msj ları hafiza kartına al YANİ BENİM BİLDİGİM BU

K_AINAT

Üye
Başka Yol Bilen Varsa Buyrun Bekliyoruz

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
mesajlara gir seçenekler ayarlar diğer ayarlar kullanılan hafıza hafıza kartı yap sonra x-plore programını yükle full yap sonra x-ploreye gir 4 tuşuna bas mp3leri işaretle 2 tuşuna bas E:sonunds digital klasörünün üstüne gel ok tuşuna bas bu kadar

hamza123

hamza123

Üye
yada ben mp3 wma ogg kodec kurdum normal açıp kaydediyor zil sesi bile yapıyor

mamy_gs

mamy_gs

Üye

Bu adresten indnrebilirsiniz...

alperan067

Üye
ellerine saglık tsk

sensin tesellim

Üye
herşey için teşekkürler ama programları sis yapmanızı tecih ederim

by_yuksel

Üye
hacım şu mp3 wma ogg dediğin programı bizede söylersen sevinirim

tec-man

Üye
bak mesajlar bolümüne gir ,ayalar; diyer; kullanılan hafiza; hafiza kartını. sec muzikleri at ondan son ra hafıza kartını pc ye tak ordan.Pcde system diye bi klasor cikyo gizli dosyalarda ondan sonra mails klasoru ve icindeki klasorlerden birini ac ve aldığın sarkıyı sec muzik dosyalarına at yeter bi teşekkürü cok görmezsin demi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt