6600 yerine 6680 alıyorum sizce pişman olurmuyum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

canerxxfb

Üye
    Konu Sahibi

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
bence olmassın ama bilmem!

safakk

safakk

Üye
bence boşuna bi değişim olur paranızı yeterince biriktirmenizi ve daha sonra o an piyasada en iyi telefonu alın yıllarca kullanın derim ben:oke:

Atakan

Atakan

Üye
tabi olursun 6600 cıyım ben

xkadir61

xkadir61

Üye
6680'i çok kullandım, ama şimdi değeri düşük. en fazla 180 ytl eder.

süperadam

Üye
kesinlikle pişman olursun

canerxxfb

Üye
    Konu Sahibi
tamam arada çok büyük bir fark yok ama artık 6600ım beş günde bir sorun çıkartıyor
:(

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
6600 sorun çıkartmaya başladıgı an sat yoksa çok pişman olursun eski 6600 kullancısıyım ben

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
paranı biriktir daha iyi bi telefon al

canerxxfb

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar

manyax_gokhan

Üye
bence olamazsın abi aynı sorun bendede vardı 66 80 aldım gayet de menmunum ama biraz paran varsa daha ii bi tel. al derim....

kossovali6161

kossovali6161

Üye
bence pişman olmazsın ama biraz daha bekle istersen 6680den daha iyi bi telefon alırsın.

willrock

willrock

Üye
bnce 6280 al daha İyi bi telefon ama symbian yok ama çok kullanışlı bi telefon bn 1 yıl kullandım tam onu

5800 cı

5800 cı

Üye
senin kafanmı güzel tabiiki pişman olmazsın 6600 nerdeee 6680 nerde 3g ile tv seyret görüntülü konuş daha ne istiyon len

sybercomp

Üye
gene iyi 2 sene evvel 6630 500 ytl civarıydı şimdi 2. eli yerlerde sürünüyo:) 100 ytl

6600 gerçekten harika bir telefon bir tek sigara yakamazsın :) özellik olarak 6600 yakın nokia modeli hangisidir acaba ben 6630 modeline baktım en yakını o gibi ekran genişliği olsun joyistick özelliği olsun tuşların yerleşimi işlemci hızı olsun en yakını o gibi. Diğer samsungun sürgülü modelleri çok tutuluyor ama ben çok gıcık kapıyorum. 6600'ın tek dezavantajı şişman olması tombul telefon :)

hamdi38

hamdi38

Üye
6680 alın 6600 hemen arıza yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt