6600 Videoda ses sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frat99

Frat99

Üye
    Konu Sahibi
6600 Videoda ses sorunu
6600 telefonumda video açarken real player hata veriyor ve ses yada video oynatılamıyor diyor video açılıyor ses yok smartmoviede de aynı sorun var görüntü var ses yok lütfen yardım.

• Beğen
Tepkiler: karetaş ve zaferc18

sondevrimvismi

sondevrimvismi

Üye
2 ihtimal var ya mik. bozuk video çekerken ses gitmedi 2. ihitmal ise virüs türü bişey bulaşmış olabilir hard format at
hafıza kartını çıkar telefonu kapat sonra yes + * + 3 duşlarına basılı tut aynı andada açma tuşuna bas.5-10 sn bekle nokıa yazısı gelecektir elini sakın çekme formatting... yazdığında çek.sorun düzelecektir eminim

asedme

asedme

Üye
Hayır dostum onu yapmana gerek yok neden dersen birgün buda 7610 da basına gelebilir 7610 ve 6600 mono hoparlorlere sahip stereo destek lemezler video müziği stereo ise bu uyarıyı vermesi dogal pc ne at ve oradan 3gp formatına cevir ses kısmınada mono de sorunun çözülür

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
bencede formata gerek yok başka bi video falan at dene çalışıyosa problem videodadır ;)

Frat99

Frat99

Üye
    Konu Sahibi
Core Player yükledim sorunum çözüldü yinede saolun :)

mahotaner

Üye
hayır format gerekmez başka video oynatıcı yükle sorun çözülür

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
zaten o kadar ses çıkmıyor ki videolardan ok

kankamsiirtli56

Üye
aynen sorun videoda bendede de bazıları öyle dio

keffo

Üye
kardeş var bende hata diyo ne yapım

selam orhan

selam orhan

Üye
bende öyle deddinizx gbi core player denen programı yüklice hangisini yüklicem söyleyin bana birkez ben çöziyim size ya soğolun ya eyvallah core player yükledim oldu sinrim gerildi

--------------- Ekleme ---------------

yükledim olmadı neden acaba bir fikriniz varmı

selam orhan

selam orhan

Üye
yok bende olmuyor

mustafa1196

mustafa1196

Üye
saolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt