6600 Uzmanları Baksın Acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiMpLeX

Üye
    Konu Sahibi
6600 Uzmanları Baksın Acil
Telefona Mp3 attım ama Kart hafızasına taşıyamıyorum.Mesajlar bölümünde gelen kutusunda duruyor.Mp3 playerde var makinada dinliyorum ama Mesaj kutusundan.NAsıl yaparız Dosya yöneticisinden felan da atmaya çalıştım ama olmadı Mesajlar klasörünü görmüyor.Acil cevap Pls

a21a

a21a

Emekli Yönetici
fexplorer> bunu yükle(dosya yöneticisi) dosyalar bölümünde mevcut
telefenun dosya yönetcisi bu işleri yapmıyor. bu programı çalıştır> system>mail> tek tek klasörleri tara
mp3 dosyasını copy-paste yap (ekran bir an donar beklemelisin) istediğini klasöre taşı
kolay gelsin.

ysn89

Üye
Donanım Haber'de cevap verdim

Haberci

Haberci

Üye
<div class='quotetop'>(ysn89 &#064; Jan 31 2006, 09&#58;28 AM) [post=267862]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Donanım Haber&#39;de cevap verdim
[/b][/quote]

Burası MaXiCeP.CoM adresleri ve bilgileri karıştırmayalım lütfen.

Teşekkürler a21a

hidayet

hidayet

Üye
mp3 zaten telefonuna bluetoothla gelmişse <span style="color:#3333FF">fexplorer</span> programına girdiğinde orada <span style="color:#3333FF">gelen kutusunda </span>görürsün sonra oradan kes istediğin yere yapıştır

yitik savaşçı

Üye
<div class='quotetop'>(ysn89 &#064; Jan 31 2006, 09&#58;28 AM) [post=267862]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>FExplorer&#39;la taşıyabilirsin. Gelen Kutusundan MP3&#39;ü bulucaksın, kes diceksin, sonra istediğin yere yapıştır diceksin.[/b][/quote]

İnsanların yardımlaşması çok güzel...

Gokhan43

Gokhan43

Üye
Burası MaxiCep zaten , yardımlaşma ve dostluk en ön plandadır

RockFord Fosgate

Üye
Maxicep farkı ıste&#33;&#33;:)taklıtlerınden sakının&#33;&#33;&#33;sorununu halledebıldınmı Simplex????

aykutt89

Üye
en iyisi fileman arkadaşlar en azından program donmuş gibi değilde ne kadar kaldığını gösteriyo... fileman dan şaşmayın...

Fransuvain

Üye
Arkadaşım SX1 Deki MP3 Playerini Yükle Sonra Kendisi KAydeder

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt