6600 USB Bilgisayar Bağlanti Kablosu Araniyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamwtf

dreamwtf

Üye
    Konu Sahibi
6600 USB Bilgisayar Bağlanti Kablosu Araniyor
Elinde olanlar sıfır ikinci el fark etmez özel mesaj ile fiyat belirtirlerse sevinirim.

Nazy

Nazy

Üye
6600 ın USB Kablosu Yok Bildiğim Kadarıyla
Çünkü 6600 larda PopPort Yuvası Yok

dreamwtf

dreamwtf

Üye
    Konu Sahibi
Hmm 1 kaç kişiden var diye duydum olmayabilirde ;/
O zaman bluetooth'a infared'a devam xD

keremerson

keremerson

Üye
Arkadaşlar 6600'da usb kablosunu takcak biyer warmı ki ?? :)
İncelemediniz mi hiç ?

dreamboys69

dreamboys69

Üye
nokianın tüm usb modelleri aynıdır,fakat 6600 için malesef usb baglantısı yok...

Nazy

Nazy

Üye
Arkadaşlar 6600'da usb kablosunu takcak biyer warmı ki ?? :)
İncelemediniz mi hiç ?

iki tane ufak delik var Fakat USB Kablosunu Oraya Sokmak
iğne deliğinden Çivi geçirmeye benzer (Bu söz biraz değişikti fakat orjinali aklıma gelmedi:ehe)

Yani Yok Biri Şarj İçin Diğeride Kulaklık için

gybee

Üye
benim bildiğm (6600 için) bağlantıyı bluetooth ile sağlanıyor.

seans

seans

Üye
usb kablo var ama bildigim kadarıyla 1100 1110 v.s bunların telefon kodunu kırmak için kullanılıyor batarya tarzı bişi kısacası bataryaya kablo takmışlar bilgisayara baglıyorsun o kadar yanlız söyleyeyim o cihaz baya pahalıdır cihazı batarya kapagını aç ufak bi delik var anakart gözüküyor oraya giriyor igne gibi uclar bildigim kadarıyla saygılarımla:D

()()()

Üye
KARDES BIRAK USB FALAN GİT BİTANE BLUETOOTH AL EN İYİSİ O HEM BU ARADA 6600 LARIN USB YUVASI YOK..:oke:

hasokeyk

Üye
aga usb kablasu var şarj yerine takılıyo hem cebi şarj ediyo hemde dosya paylaşımı filan yapılıyo yalnız eski olduğu için pek fazla yok piyasada

katre54

katre54

Üye
Belki geç kalınmış bir yazı, ama ben 2004 'de aldım bu aleti hâlâ kullanıyorum. :ehe Ve yoğun mücadele veriyorum bu 6600 ile. :box

Bir sitede USB değil Flash kablosu ile bağlanırsın ancak felan dediler. Vallahi biraz daha araştırın derim; hâlâ kullanan varsa benim gibi. :) Ben önceden Bluetooth almıştım. :D Onu kullanıyorum. Ama bazen kafamı bozuyor. Nokia Suite ile hâlâ doğru dürüst iletişim kuramadım.. :(

miller7

miller7

Üye
:oke:Arkadaslar 6600 Usb Kablosu Dıgerlerı Gıbı Degıl Daha Farklı telefon Icın Butun Gereklı Seylerı Resmını Ekledıgım Usb Portla Yapabılıyorsunuz Hem Versiyon Yukseltme Kodlar Vs Vs Daha Bırcok Sey Fiyatı İse Suan 15 ile 20 Ytl arası Değişiyor

MİLLER7

--------------- Ekleme ---------------

Umarım YardımCı Olabılmısımdır

Symbiont

Üye
KARDES BIRAK USB FALAN GİT BİTANE BLUETOOTH AL EN İYİSİ O HEM BU ARADA 6600 LARIN USB YUVASI YOK..:oke:
o söyledğin cihaz sizi aşar kullanması zor ve sakat bir cihaz

:oke:Arkadaslar 6600 Usb Kablosu Dıgerlerı Gıbı Degıl Daha Farklı telefon Icın Butun Gereklı Seylerı Resmını Ekledıgım Usb Portla Yapabılıyorsunuz Hem Versiyon Yukseltme Kodlar Vs Vs Daha Bırcok Sey Fiyatı İse Suan 15 ile 20 Ytl arası Değişiyor

MİLLER7

Umarım YardımCı Olabılmısımdır
oldun olmasına da bu direkt olarak z sürücüsüne giriş sağlar diğerlerini bilmem giriyimu girmiyomu

rudboys

Üye
arkadaşlar üç tane delik var biri şarj ikisi ?

ahmet ziya

Üye
ben de var bitane liraya

:sn:ben de var bitane liraya

aydın1991

Üye
6600 USB girişi var bataryadan takılıyor sana 30 $ a getitireyim istersen bana ulaş [email protected]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt