6600 Tuşları çalışmıyor ! Yardım :(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
6600 Tuşları çalışmıyor ! Yardım :(
Telefoncuya götürdüm içindeki tuş filmi elektroniğini deistirdi yine aynı şekilde yes no yıldız ve bazı rakamlar çalısmadı' sorun işlemcisinde dedi bu doğrumudur? 30 tl masrafı çıktı telefonu yaptırmaya değermi yani çünkü herşeyi orjinal telefoncu bile açarken zor açtı daha önce hiç açılmamış telefon '

yunus5055

yunus5055

Üye
Arkadaşım onlar zırvalamislar biraz para koparmak için :) ... Aynı Sorunu bende yaşadım ... Bak şimdi tuş takımının alt tarafında çıkış portlari .. Iletken yerler .. Orası anakartın iletken yerlerine tam olarak değmeyınce bu sorunu yapıyo ... Tuş takımını komple değiştirdiysen sorunun bu olmalı ...

spy ghost

spy ghost

Üye
Ya ben iki kere büyük miktarda içine su kaçamn telefonu çalıştırdım ama bunlar çalışmıyor ne iş ya hemde 6600 basi sistem birşey onlar içini bi aç iletkenleri kontol et

quigleyarman

quigleyarman

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım onlar zırvalamislar biraz para koparmak için :) ... Aynı Sorunu bende yaşadım ... Bak şimdi tuş takımının alt tarafında çıkış portlari .. Iletken yerler .. Orası anakartın iletken yerlerine tam olarak değmeyınce bu sorunu yapıyo ... Tuş takımını komple değiştirdiysen sorunun bu olmalı ...

Valla telefoncu gözümün önünde açtı telefonu tuş filminde sorun yenisini taktı aynı şekilde yesno 5 yıldız c 0 4 tuşları çalışmıyor .Hat takıp çalışıyor herşeyi sorunsuz çalışıyor ama tuşları çalışmıyor ,fönle lehim gbi aletle işlemci değişecekti 30 lira dedi vazgeçtim başka telefoncuya göstericem.

yunus5055

yunus5055

Üye
Himm .. Anlaşılan sorun ciplerde ... En iyisi teli değiştir .. Takasta ver gitsin .. Zaten satsan kaç para edecekki ... Hiç yaptırmaya uğraşma bence ...

----------Eklendi @ 13:18:15 ---------- Yazıldı @ 13:15:37 ----------

Senin tel 2003 yapımimi yoksa 2004 mu ? ... Onu bilirsen iyi olur .. Fiyatta ufak bi artış sağlıyo ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...