6600 Tel Açılıyo Ama çalışmıyo

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

korki

Üye
    Konu Sahibi
6600 Tel Açılıyo Ama çalışmıyo
arkadaşlar tel açılıyo,pin kodunu girdikten sonra hiçbi tuş çalışmıyo. tel çalışmıyo yani. formatda atamıyom tuşlar çalışmadığı için. virüs olabilirmi? daha önce virüs vardı temizledim. sağa sola mms atıyodu. onu temizledim telefon düzeldi bu sefer yine bozuldu. lütfen yardım. teşekkürler.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Tuşlar çalışmadığı için hard formatta yapamadığına göre telefona servis yolu gözüküyor..

Lost

Üye
arkadaşım sorunun garip. tuşlar çalışmadığı için hard format atamıyorsan nası pin kodunu giriyorsun çok merak ettim. Bide 6600 ne zamandan beri S40 oldu

korki

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lost &#064; Apr 22 2006, 04&#58;40 PM) [post=320591]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
arkadaşım sorunun garip. tuşlar çalışmadığı için hard format atamıyorsan nası pin kodunu giriyorsun çok merak ettim. Bide 6600 ne zamandan beri S40 oldu
[/b][/quote]

işte problem orda pin kodunu girinceye kadar tuşlar çalışıyo. ben zaten s60 forumuna yazmıştım buraya taşınmış bilmiyorum neden.

Lion Heart

Lion Heart

Üye
telin mmc&#39;sini çıkart sonra hard format dene. * ve # ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu açmayı dene. Karta kurulu bi program veya virüs buna sebebiyet verebilir. Ayrıca pinkodunu girerken *#7370# kombinasyonunu dene.

gknky

gknky

Üye
bence servise götür . ... .

korki

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(Lion Heart &#064; Apr 27 2006, 07&#58;56 PM) [post=324004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telin mmc&#39;sini çıkart sonra hard format dene. * ve # ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu açmayı dene. Karta kurulu bi program veya virüs buna sebebiyet verebilir. Ayrıca pinkodunu girerken *#7370# kombinasyonunu dene.
[/b][/quote]
saol kardeş hardformat işe yaradı. tel çalışıyo. çok teşekkürler

metix

metix

Üye
tryryrt

1000rr

1000rr

Üye
kardeşş telefonun hafıza kartında virüs var hafıza kartını çıkıar denebakalım olcakmı eğer olursa at çöpe gitsin telefonu

dogandoganay

dogandoganay

Üye
sen bi telefoncuya götür bilader

Lion Heart

Lion Heart

Üye
<div class='quotetop'>(Lion Heart @ Apr 27 2006, 07:56 PM) [post=324004]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
telin mmc'sini çıkart sonra hard format dene. * ve # ve 3 tuşuna basılı tutarak telefonu açmayı dene. Karta kurulu bi program veya virüs buna sebebiyet verebilir. Ayrıca pinkodunu girerken *#7370# kombinasyonunu dene.
[/b]
saol kardeş hardformat işe yaradı. tel çalışıyo. çok teşekkürler[/quote]
rica ederim. diğer arkadaşlar da adam ben sorunumu çözdüm teşekkür ederim diyor siz de hlala telefoncuya götürün diyorsunuz. Acaba mesaj sayınız artsın ve rütbeniz yükselsin diye mi böyle yapıyorsunuz???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt