Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6600 Ses Yükseltme Programı !!!!
Sponsorlu Bağlantılar
hoca91
Üye
ben deyok kardes...........................................
var kardesim wmaplus diye birsey ayrıca power mp3 ve lgc jukebox ta sesi yuksek cıkartıyor
boranaskguz
Üye
kardeşim sağğollllll
mecay66
Üye
direkt ses yukseltme yapamazsın ancak mp3 calar olarak power mp3 ü kullanabilirsin zilsesleri ,için ise ses işleme programları var onu kullanabilirsim ve 6600 da mp3 zilsesi yapmak için de mpwma codec var onu kullan
talipyetim
Üye
var bende super abi calişiyo
Fatih[Sag0]HiphoP
Üye
onun malesef programı yok
sblm
Üye
Bende denedim.Öyle program yok zaten 6600 da ses yükselmiyo
safa94
Üye
BAKIN "mp3trim " DİE Bİ PROGRAM VAR. BU ŞARKININ DESİBELİNİ ARTIRAN Bİ PROGRAM. BU PROGRAMLA İSTEDİĞİN ŞARKIYI SESİNİ YÜKSELTİP TELEFONUNA AT. DİĞER PROĞRAMLAR KOLPA VE HİKAYEE. ( PROGRAM BASİT ANCAK DESİBELİ +6 YAPIN. ŞARKININ SESİ BOZULMUYO TELEFONDADA GAYETT İYİ SES VERİYOR. +12 YAPMAYAIN ŞARKNIN SESİ BOZULUYOR. GOOGLE YAZIN MP3TRİM DİE ZATEN ÇIKIOR. DOWNLOAD YAPIP KULLANIN.....
sefa1828
Üye
arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla ben herkezden duydum.telefona virüs bulaşınca ses daha çok çıkıyor hatte ben denedim eskisinden 2 kat daha fazla ses çıkıyor korkmayın telefona virüs bulaşınca bir şey olmuyor benim telefonumda şuan virüs var ama hiç bişey olmadı.isteyen denesin ama ben eminim..
DJ GENTLEMAN
Üye
eski 6600 kullanıcısıyım öyle bi progarm görmedim duymadım