6600 Ses Yükseltme Programı !!!!

Sponsorlu Bağlantılar

hoca91

Üye
ben deyok kardes...........................................

realyilmaz

Üye
varsa öyle bişey foruma bırakırsanız sevinirim

SerSeriALem

Üye
ole deıl *#0000# bole oo

durur123

Üye
arkadaşlar fomat *3aramatuşuna basılı tutucaksınız sonrada açma kapama tuşuna basacaksınız

ep_1000

Üye
bende bulamadım ne yapsak banada bula verin kardeşler

--------------- Ekleme ---------------

bana atı verin msj bekliyom sizden

surfcu351

surfcu351

Üye
eyw.. saol birader

safakk

safakk

Üye
viking information nın bi mp3 çalar programı vardı sesi deli gibi yükseltiyodu ama biraz bozuluyo da maalum :)

realyilmaz

Üye
bencee yok öle bir program varsa yollarsanız sevinirim

E.m.r.E

Üye
powermp3 ve wmaplus en iyileri..

bemkisi

Üye
bende varda hiç bi işe yaramıyor

vorcos

Üye
var kardesim wmaplus diye birsey ayrıca power mp3 ve lgc jukebox ta sesi yuksek cıkartıyor

boranaskguz

Üye
kardeşim sağğollllll

mecay66

Üye
direkt ses yukseltme yapamazsın ancak mp3 calar olarak power mp3 ü kullanabilirsin zilsesleri ,için ise ses işleme programları var onu kullanabilirsim ve 6600 da mp3 zilsesi yapmak için de mpwma codec var onu kullan

talipyetim

Üye
var bende super abi calişiyo

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
onun malesef programı yok

sblm

sblm

Üye
Bende denedim.Öyle program yok zaten 6600 da ses yükselmiyo

safa94

Üye
BAKIN "mp3trim " DİE Bİ PROGRAM VAR. BU ŞARKININ DESİBELİNİ ARTIRAN Bİ PROGRAM. BU PROGRAMLA İSTEDİĞİN ŞARKIYI SESİNİ YÜKSELTİP TELEFONUNA AT. DİĞER PROĞRAMLAR KOLPA VE HİKAYEE. ( PROGRAM BASİT ANCAK DESİBELİ +6 YAPIN. ŞARKININ SESİ BOZULMUYO TELEFONDADA GAYETT İYİ SES VERİYOR. +12 YAPMAYAIN ŞARKNIN SESİ BOZULUYOR. GOOGLE YAZIN MP3TRİM DİE ZATEN ÇIKIOR. DOWNLOAD YAPIP KULLANIN.....

sefa1828

Üye
arkadaşlar benim bildiğim kadarıyla ben herkezden duydum.telefona virüs bulaşınca ses daha çok çıkıyor hatte ben denedim eskisinden 2 kat daha fazla ses çıkıyor korkmayın telefona virüs bulaşınca bir şey olmuyor benim telefonumda şuan virüs var ama hiç bişey olmadı.isteyen denesin ama ben eminim..

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
eski 6600 kullanıcısıyım öyle bi progarm görmedim duymadım

Üst Alt