AkreP_KraL_19_1 Üye her telefon da çalışacağını sanmıyorum böle programlar tek bir telefonun formatına göre çalışıyor olması grek
her telefon da çalışacağını sanmıyorum böle programlar tek bir telefonun formatına göre çalışıyor olması grek
asi_muslumcu Üye arkadaşlar o program var ben sıze getırecem ama nasıl eklıycez bılmıyom --------------- Ekleme --------------- msnelerınızden sıze yolarım arkadaşlar
arkadaşlar o program var ben sıze getırecem ama nasıl eklıycez bılmıyom --------------- Ekleme --------------- msnelerınızden sıze yolarım arkadaşlar
mustafa133 Üye böyle bi program var isterseniz yollarım --------------- Ekleme --------------- böyle bi program var isterseniz yollarım isteyenler jfvdn@hotmail.com mail adresim oğrayın atıvereyim --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ama dikkat edin hoporlorünüz patlamasın patlarsa sorumlu değilim.
böyle bi program var isterseniz yollarım --------------- Ekleme --------------- böyle bi program var isterseniz yollarım isteyenler jfvdn@hotmail.com mail adresim oğrayın atıvereyim --------------- Ekleme --------------- Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız ama dikkat edin hoporlorünüz patlamasın patlarsa sorumlu değilim.
cepkin_67 Üye walla arkadslar cook ii olurya bizim arkadas dada wardı ama oda format atınca gitti bulamadık birdaha
walla arkadslar cook ii olurya bizim arkadas dada wardı ama oda format atınca gitti bulamadık birdaha
mehop Üye selam benim tel'im 6260 hoparlor'ü nü söktüm 6230i ile aynı ama sesi 6230i'den daha az yardım bekliyorum şimdiden teşekkür
selam benim tel'im 6260 hoparlor'ü nü söktüm 6230i ile aynı ama sesi 6230i'den daha az yardım bekliyorum şimdiden teşekkür