6600 Ses Yükseltme Programı !!!!

arkadaşlar ben araştıracam bulabilirsem bu foruma yazacam n:

bende arıyorum vardı boyle bır sey nerde gordum nerde.....

mrsl

Üye
6600 Da Ses çok Kötü Bunu Düzeltmenin Bi Yolu Yokmu Yani

ya arkadaşlar bu 6600 için ses yükseltme programı yok mu sesini duyamıyoz mp3 lerdede cızırtı yapıyo saten

Anıl Umut

Emekli Yönetici
En Iyisi Winamp Mobile Equalizer I Da Var Arttirabilirsiniz

Arkadaşlar geyikle Forumu güzel kirletmişsiniz tebrikler
Bu arada konuya cevap vereyim ve artık kilitlensin
6600 için gelen ses yükseltme codecleri sadece mid dosyalarının ses bandını 3 defa katlar
Ama ses bozulur
Midler için uğraşmaya değmez

Saygılar

ozc_n

Üye
arkadaşlar benim bir problemim var yardımcı olma şansınız ne kadar bilmiyorum ama 6600 tlf. güvenlik kodu nasıl olduysa değişmiş fabrika ayarlarına dönemiyorum format atamıyorum *13 arama on of tan da format uygulatmıyor bir anti virüs prog. lazım ayrıca ne önerebilrsiniz

MUR@T

Üye
wma bi bass veriyo 50 centte arkadaşlarım dondu kaldı tel6260

ben kullamnıyorum 6630 da bi işe yaramıyo degişiklik yok

öle bi pro varsa bana da gönderirseniz sevinirim

meftunca

Üye
ARKADAŞLAR CEP TELEFONLARI İÇİN SES YÜKSELME DEĞİLDE PC DE MP3 SES YÜKSELYME PROGRAMI VAR.KUSURUMA BAKMAYIN AKIL VERMEK GİBİ OLMASIN AMA PC DE MP3 DESİBELİNİ YÜKSELTİP CEBİNİZE YOLLARSANIZ OLUYOR..DENEDİM..AZDA OLSA FARKEDİYOR...
ALINTIDIR....

istediğimiz şarkıyı programın içine aç diyoruz.ondan sora şarkının üstüne tıklıyoruz ve track analysis diyoruz ve şarkının orjinal DesiBeLL ini öğreniyoruz sonra target"normal" volume bölümününe
düşürmek istiyosan küçük yükseltmek istiyosan yüksek bi rakam yazıyoruz ve track gain diyoruz ve sarkı verdiğimiz yeni ses ayarlarına gelmiş oluyo.eger sesi begenmediysek geri almak için şarkının üsütüne sag tıklayıp undo gain changes diyoruz ve şarkı orjinal ayarlarına geri dönüyo.

NOT:ŞARKIYI HİÇBİR YERDE ARAMAYIN ÇIKARMA ÇIKARMA URL'ESİ FALAN YOK ORJİNALİNİN ÜSTÜNE KOPYALIYO!!!

NOT:HERHANGİ BİR PROGRAMDA ŞARKI ÇALARKEN YENİ DESİBELL VERİLMİYOR!!!

KOLAY GELSİN

link:

rar pass:

ARKADAŞLAR PROGRAMIN DİLİ İLK BAŞTA BULGARCA FAKAT TÜRKÇE SİDE VAR..SİZ İLK ÖNCE İNGİLİZCE OLARAK YAPIN,NEDEN? ANLATIM ÖLE OLDUĞU İÇİN..LANGUES İLE TÜRKÇELEŞTİRİRSİNİZ...KOLAY GELSİN

bakalm

--------------- Ekleme ---------------

saol