6600 real player

Sponsorlu Bağlantılar

oguzkut

Üye
    Konu Sahibi
6600 real player
nokia 6600 real player mp3 çalmıyor.
yardım istiyorum. power mp3 çalar yüklü ama bluetooth ile gelen mp3 leri galeriye kaydedemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

• Beğen
Tepkiler: king_7409, zakdogan1, yunus155 ve 4 diğerleri

unforgiven_IV

Üye
saolasın

kafadar03

Üye
benim telefonunda da power yüklü bende galeriye yükleyemiyorum:oke:eger bulursan bana da gönder

usame83

usame83

Üye
arkadşalr power mp3 programını bilmiyorum ama ben fexplorer programı sayesinde bluetootla aldığım herşeyi e:system/mail klasörünün içinden bulup kes siyorum sonrada istediğm yere yapıştıryorum . bi problem yok şükr. inşallah yardımcı olabilmişimdir

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
X-plore yükle 4 tuşuna bas gelen kutusundaki mp3leri işaretle 2 tuşu ile sounds klasörüne yapıştır...

mecay66

Üye
mp3 leri sounds kalasorune tasımanız gerek ancak bunu bi dosya yoneticisi olmadan yapamazsınız cunku 6600 kendi mp3leri tanımıyor ama mp3wma codec i yuklerseniz bazı mp3ler hariç tanır

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
öle olmusa güncelleyeceksin

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
müziklri galeriye kaydetmen için hafıza kartına bilgisayardan atman lazım :)

İPSİLLİ61

Üye
ABİ BENİM TEL. MP3 OLMADAN MÜZİK ÇALMIYO NE YAPABİLİRİM ACABA İLGİNİZE TEŞEKKÜR EDERİM :vur

--------------- Ekleme ---------------

nokia 6600 real player mp3 çalmıyor.
yardım istiyorum. power mp3 çalar yüklü ama bluetooth ile gelen mp3 leri galeriye kaydedemiyorum yardım ederseniz sevinirim.
İLGİNİZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM...

bimki hiç çalmıyo mp3 olmadan

mp3 leri sounds kalasorune tasımanız gerek ancak bunu bi dosya yoneticisi olmadan yapamazsınız cunku 6600 kendi mp3leri tanımıyor ama mp3wma codec i yuklerseniz bazı mp3ler hariç tanır

benim tel mp3 olmadan müzik çalmıyo ne yapabilirim acaba :vur

benim tel mp3 olmadan müzik çalmıyo ne yapabilirim acaba :vur

erkan025

Üye
arkadaşlar benim de 6600 ım var ancak bi başka telefondan bluetooth ile şarkı aldığımda şarkıyı açmıyor bilinmeyen dosya biçimi diye bi hata gönderiyor ayrıca hafıza kartım yok bundan kaynaklanma ihtimali var mı? yoksa ayrı bi müzikçalar programımı yüklemeliyim?? yardım edersiniz çok memnun kalırım...

twell

Üye
arkadaşLar ben de 6600 kuLLanıyorm fakat hangi mp3 pLayeri yükLesem parrçaLar düzgün çaLmıyor....bi şarkı açınca farkLı bi şarkı açıLıo.... :S Lütfen bana yardımcı oLun...

ancol

Üye
bende 6600 var bendede aynıydı araştırdım en sonunda FExplorer'i buldum ve çok güzel bir program eğer cep telefonunuza yüklerseniz türkçe olanını yükleyin...yükledikten sonra o programı açın orda inbox var ona girin galeriye kaydedeceğiniz dosyanın üzerine gelin 4'e bas ve geri git orda E:dosyası var ona gir ve oraya 7'e bas o kaydediyor....

murat131_60

Üye
nbr lan yr

murat0719

Üye
slm abim yeni üye oldum siteye ben x plorer i arıyorum bende 1,21 var tarihi geriye alırsam calişiyo simdi ben kac versiyonu indircem yazarsanız sevinim tskler

mustafa1196

mustafa1196

Üye
saolun

onurlaw

Üye
erkan025 winamp veya mp3player yüklemelisin winampı yüklersen pc den digitalin içine attığında olur.Ama mp3 player yüklersen bluetoothla alınanları da çalar.Dosyalar mesajların içinde kalır.

fexplorer varmış o daha iyi erkan

çavuş fexploreri bulmak için güvenilir bir adres var mı

Takipçi Satın Al

Üst Alt