6600 MMC Hafıza Kartı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sezgin 2

Üye
    Konu Sahibi
6600 MMC Hafıza Kartı
Merhaba arkadaşlar.Benim telefonum 6600 1gb mmc hafıza kartı var.Benim sorum MMC Card'lar en son kç mb lık.Benim araştırmama göre 2gb var.Ben bu 2gb MMC Card tı 6600 takarsam çalıştırırmı...

qwertycuma

qwertycuma

Üye
2gb kasabilir bende 6630 var 1gb kullanıyorum daha üstünü aradım ama cin malı olarak bulamadım:)

Atakan

Atakan

Üye
mmc 2 gb var sd ise 8gb kadar gidiyo 6600 kullanıcısı olarak 1gb bile çok olduğunu düşünüyorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
8gb kadar war ama 2gb telefonunu kasar

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
bence hiçbirsey olmaz sen tak kullan :)

mecay66

Üye
kardes bende mmc nin 2 gb sini duymadım bulayım alırım valla ne kasacak telefonu 1gb azına kadar dolu 32 mb takanda ynı benimkide

lockedme

lockedme

Üye
hıc alma bence paşam tlfnun cok kasılır..sonra ne oldu bu makınaya kamlumbaga gıbı deyıp telefonun gunahını alırsın :)

mecay66

Üye
hıc alma bence paşam tlfnun cok kasılır..sonra ne oldu bu makınaya kamlumbaga gıbı deyıp telefonun gunahını alırsın :)
ya kullanmadan niye yorum yaparsınız anlamam bilgisayara 500gb taksanda aynı 1 terabayt ta taksan aynı hatta 1 tereabaytta daha hızlıdır cuınku hafıza fazladır tutturmusunuz kasar kasar kullanmayı bilme 32lik kartta kasar at 1 kb lik 32000 tane dosya noluyo bakalım bunu istersen n95 de dene gene kasar lütfen bilip bilmeden yorum yapmayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt