6600 kızılötesi lütfen yardımmmm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abdullahışık

Üye
    Konu Sahibi
6600 kızılötesi lütfen yardımmmm
6600 'ımdan kızılötesiyle oyun dosyaları gönderebilir miyim FExplorer var, gönder/kızılötesi diyorun ama tel istifini bile bozmuyo ne yapabilirim???:bilmem:

Exalans

Exalans

Üye
dostum fexplorerdan dosyayı kopyala de hafıza kartı ve telefon içinde telefonun DOSYA YÖNETİCİSİNİN gördüğü yerlerden bitine kopyala örneğin hafıza kartına yeni klasör açıp bunun içine yapıştırabilirsin sonuçta ama dosyayı telefonun kendi dosya yöneticisinden göndermek durumu tam olarak anlamdınsaa dostum pmden ulaş halledelim

sublieutenant

sublieutenant

Üye
abdullahışık' Alıntı:
6600 'ımdan kızılötesiyle oyun dosyaları gönderebilir miyim FExplorer var, gönder/kızılötesi diyorun ama tel istifini bile bozmuyo ne yapabilirim???:bilmem:
arkadaşım exalans seni anlayamadı herhalde ben yardımcı olayım..
birincisi oyun paketini göndereceksen sonundaki sis uzantısını silmen gerekir çünkü sis jar ve mid tel için yasaklı dosyalardır... jardada öyle fakat karşı tarafın teli uzantı olmadığından jar dosyasını tanımaz sadece sis i tanıyabilir.. ikinci bir yolda dosyalar bölümünde profimail var bunu tele kurup profi exp ile uzantıyı silmedende gönderebilirsin.. fakat bu pro ingilizcedir eee seninde az buçuk bilmen lazım ok:!!

Exalans

Exalans

Üye
abdullahışık´isimli üyeden Alıntı
6600 'ımdan kızılötesiyle oyun dosyaları gönderebilir miyim FExplorer var, gönder/kızılötesi diyorun ama tel istifini bile bozmuyo ne yapabilirim???

arkadaşım exalans seni anlayamadı herhalde ben yardımcı olayım..
birincisi oyun paketini göndereceksen sonundaki sis uzantısını silmen gerekir çünkü sis jar ve mid tel için yasaklı dosyalardır... jardada öyle fakat karşı tarafın teli uzantı olmadığından jar dosyasını tanımaz sadece sis i tanıyabilir.. ikinci bir yolda dosyalar bölümünde profimail var bunu tele kurup profi exp ile uzantıyı silmedende gönderebilirsin.. fakat bu pro ingilizcedir eee seninde az buçuk bilmen lazım ok:!!

dostum ilgine teşekkürler ama arkadaş korumalı nesne falan uyarısı aldığını söylemedi aksine tık yok dedi ayrıca senin korumalı nesne olayı 6600 da yok

abdullahışık

Üye
    Konu Sahibi
dediğin yoldan sorun halloldu. teşekkür ederik mr exelans

Exalans

Exalans

Üye
dediğin yoldan sorun halloldu. teşekkür ederik mr exelans
mr falan yok kardeş bizde Türk oğlu Türküz eyvallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt