6600 için acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lionking45

Üye
    Konu Sahibi
6600 için acil yardım
:(6600 ım için yardım arıyorum telefonu açınca nokia yazısı cıkıyor yazı yavaş yavaş kararıyor 4 kere olduktan sonra tlfn kapanıyor bunun için bana yardım edebilirseniz sevinirim :bilmem:
şimdiden teşekkürler

palafatih

palafatih

Üye
bence de format at bana da aynı olay oldu format attım düzeldi...

sakir15

Üye
bu sorun genelde telefon düşünce olur benim başıma 2 kere geldi sorun ekran bağlantı aparatının oynamasından kaynaklanıyor ön kapağı aç sağ üst köşede açık bölümde ekran fişi gözüküyor onu biraz tornavidayla bastır tekrar aç kapa

azrael1983

azrael1983

Üye
beyler herkes format at diyo ama bilmeyen biri için zor bişey artı içinde hafıza kartı ve sim kart varken atarsa anası sikilir herşeyi siler kimse bunu demiyo çocuk format atarken telefon çalıştı diye sevinirken bi ton numara ve hafıza kartındaki herşey silinecek önemli olan onlar lütfen dikkatli yazalım

kaan0

kaan0

Üye
bence donanımsal...

tolqa2823

Üye
aynısı bendede oldu kardeş ben sonunda tlfnu kırdım sonra gdp baska 6600 aldım o süper wala sanada tavsie ederm
:d:D

hegoat

Üye
beyler herkes format at diyo ama bilmeyen biri için zor bişey artı içinde hafıza kartı ve sim kart varken atarsa anası sikilir herşeyi siler kimse bunu demiyo çocuk format atarken telefon çalıştı diye sevinirken bi ton numara ve hafıza kartındaki herşey silinecek önemli olan onlar lütfen dikkatli yazalım
telefona format atılınca sim karttaki ve hafıza kartındaki bilgilere birşey olmaz, sadece telefondaki tüm bilgiler silinir.:oke:

kaan0

kaan0

Üye
az daha küfür etseydin... format rehberi silmez ama h.kartındaki programlar 1 daha çalışmaz yenilerini yüklemesi gerek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt