6600 hafıza kartı yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bozkurt10

Üye
    Konu Sahibi
6600 hafıza kartı yardım
6600 a en fazla ne kadar boyutlu MMC kartı takılabiliyor???

delimakina

Üye
512 den fazlası kasıyor diye biliyorum

rapstar_orhun

Üye
bende öle biliyorum ama sx1 en fazla 1ccb

toygar6

toygar6

Üye
bildiğim kadarıyla 512 MB en fazla kaldırmıyor kaldırsa bile pek fazla bir verim alamazsın

crazy5252

crazy5252

Üye
1gb de kaldırıyor ama en ideali 256mb fazlası telefonu çok kasıyor.her şeyi açarken uzun süre bekliyorsun bence en ideali256mb

ferdix5

ferdix5

Üye
1gb bile birşey yapmıyor ama yüklediklerine dikkat etmelisin :) benim gibi olmasın

ademfarzet

Üye
1 gb kullananlardan bir şikayet duymadım.bende 512 var hiç kasmıyor......

1474147

Üye
512 bnece o b ile fazla nie dersen çünkü telefonu ağırlaştıryo yavaşlıyo açıkçşası bnee 256yeter

CanceR

CanceR

Üye
arkadaşım şöle msjların hepini bi toparlıyım anlatayım telefonunun versiyonuna göre değişriyo sürüm ne kadar yeni ise o kadar hızlı çalışır 6600 a 1gb her türlü takarsın dediğim gibi yavaş çalışır tele göre hızı artar ;))

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
yarısını doldurmak koşuluyla 1 gb :D yarısını doldurduktan sonra kasmaya başlar. en ideali 512 mb.

ziyaacat

Üye
Oncelık her zaman yedek alın sonra xlopre kurun 4 tusu ıle mesajlara gelen programı ıstedıgınız yere tasıma ozellıgı 1 gb ıle xplore ıle hızlı gezersınız resım word web sayfası html text hepsını acıyor mukemmel program 1 gb kaldırır xplore ıle cok guzel kaldırır xloprede 0 tusuna basarak ayarlar bolumunude yapmayı unutmayın

crazy5252

crazy5252

Üye
bence 1 gb ideali

The Thoth

The Thoth

Üye
1Gb takarsan kasıyor ben denedim olmuyor kaç kez format attım

resso_21

resso_21

Üye
256 iyidir birde tlfnu hızlandır konu açılmış bunun için takip edrsen bulur ve memnun kalırsın

osmanaktag

Üye
512 var takır takır Çalışıyor

noktagsm

Üye
teşekkürlerrrrrrrrrrrr

mazlum1790

mazlum1790

Üye
en iyisi 256 mb ama piyasada pek kalmadı

deloş

Üye
kardeş ler ben hafıza kartına şifre koydum ama şifreyi kabul etmiyo ona bi program warmı acaba

erdem3544

erdem3544

Üye
Arkadaşlar bende 512 Mb hafıza kartı var şimdiye kadar bi sorun yaşamadım. Ancakkk laptop kart okuyucuda çalıştırmak istedim. Kartı kullanabilmeniz için biçimlendirmemi istedi. Biçimlendirmedim. Tekrar telefona taktığımda gelen kutusundaki mesajlarımın hiç birini göremedim. Tüm klasörleri Menüyü taradım yok. Hafıza kartı bilgilerinde 163 Mb mesajlar görünüyor. Ama hiç birini göremiyorum. Bir bilen var mı acaba? Yardım ederseniz sevinirim. Biraz uzattım galiba kusura bakmayın. Teşekkür ederim. Sağolun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt