6600 GPRS sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
IhopeYOUdie

IhopeYOUdie

Üye
    Konu Sahibi
6600 GPRS sorunu
Arklar ben telefonuma format attım attıktan sonra bi daha gprs e giremedim (ayarlar yapılı) her deneyişimde GPRS YOK ŞEBEKE HİZMETLERİNİ KONTROL EDİN diyor Turkcell müşteri hizmetlerini aradım bişiler yaptılar teli açıp kapayın düzlir dediler düzelmedi yardım edinnnnnn!!!! lütfen :agla

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Ayarlar yapılı diyorsun. zaten telefondaki ayarlarda bir sorun olsa böyle bir mesaj vermez. sorunun daha çok gsm servisi ile ilgiliye benziyor. birşeyler yaptıklarına göre tam yapamamışlar.. tekrar ara istersen.

Exalans

Exalans

Üye
sorun sanırım telefonunda çünkü müşteri hizmetleri yaptığı işilemlerde kapanıp açılıyormuş sana tavsiyem şarjım tam dolu ve hafıza kartını çıkarıp tekrar format at fakat acele etmeden formatın kedini tamamlamasını bekle tahminimce önceki formatın yarım kalmış

IhopeYOUdie

IhopeYOUdie

Üye
    Konu Sahibi
yarım kaldığından şüpheliyim formatting yazısı gelince kendi haline bırakıyorum hatta 1 saat falan telefona bakmadığım oluyo format atıp 3 kere denedim düzelir die gene olmedı gene olmadı :( 6600 olan başka bi arkadaşımda aynı sorunu yaşıyo napıcağımızı bilmiyoruz :(

sublieutenant

sublieutenant

Üye
6600 da sadece veri arama sorunu var, GPRS gayet güsel çalışıyor.. menu>ayarlar>bağlantı>erişim noktaları>(kullandığın)>seçenek/düzenle>
veri taşıyıcı: GPRS
erişim noktası ismi: wap ya da internet olacak (wap ile wap internet ile www siteleri)
doğrulama:normal

seçenek/gelişmiş ayarlar>
yakın kopya su. adr.: 212.252.234.168
yakın kopya port no.:8080
bu şekilde bi dene istersen:lol

IhopeYOUdie

IhopeYOUdie

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar zaten söylediğin gibi :(

IhopeYOUdie

IhopeYOUdie

Üye
    Konu Sahibi
Çözüm bulabilecek kimse yokmu
???:(

POWER

POWER

Üye
Dostum hani her yol denenmiş istersen son çare telefoncuda versiyon yükselt.Eğer versiyon en yüksekse sen yinede versiyonu baştan yüklet...Sanırım son versiyon 5.53 tü...

IhopeYOUdie

IhopeYOUdie

Üye
    Konu Sahibi
sonunda türkcell bayisine gittim yaklaşık 1 saatte düzelltiler ama bu seferde msn e giremiyorum login server falan diyip kapanıyo sorun msn den olabilirmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt