6600 genel bilgiler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
6600 genel bilgiler
Arkadaşlar konunun amacı forumdakileri 6600 hakkında bilgilendirmek ve herkesin bir bilgi paylaşımının olmasını sağlamaktırHerkes 6600 ile ilgili bildiği bir yönünü söyleyecek ben de söylenilen şeyleri buraya madde madde olarak yerleştirecem.(ama lütfen internetten bakıp buraya yazmayın)-Telefon hafızası en fazla 6mb olabilir.-Ekran boyutu 176x208 pixeldir.-Ram 9.5 mb civarlarındadır.-telefonun kendi müzik çaları mp3 çalıştırmaz ama eklenen bir program vasıtasıyla mp3 oynatabilir-menüde arka planda çalışan programları görebilmek için menü tuşunu basılı tutmalıyız ve açık programları kapatmak icin 'c' tuşuna basıp onaylamak gerekir. -

• Beğen
Tepkiler: 16nobles

mazlum1790

mazlum1790

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplar bekleniyor

mhmttg

Üye
telefon mp3 çalamaz ancak program vasıtasıyla çalabilir.

CeBoZ

CeBoZ

Üye
en fazla yanılmıosam 512 mb hafıza kartı destekliyor (ben 1 gb denedim olmadı :S)

futbol123

futbol123

Üye
1gb destekliyor kardeşim

featnuri

Üye
6600, nokia firması'nın n serisine başlamadan önce ürettiği symbian özellikli telefonlarından biridir.çeşitli programlarla word, excel ,point ve pdf okuyabiliyor..telefonun video desteği sınırlıdır..fakat bazı video çekim-gösterim programlarıyla artırılabilir.ama ben video konusunda verim alamadım.video sizin için önemliyse 6600ın sizi tatmin etmeyeceğini düşünüyorum.telefon iki formatlama seçeneğini destekliyor.hard ve soft format.bir diğer husus da menüde arkada kalan uygulamaları menu tusuna basılı tutarak c veya exit çıkış gibi seçeneklerden kapatarak menü ve telefonu rahatlatabilirsiniz.şimdilik bu kadar.saygılar.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bildiğim kadarıyla usb girişi yoktu

mami_37

Üye
6600 her türlü oyunları destekliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt