Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6600 geçersiz sürüm hatası
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cagri561
Üye
Konu Sahibi
6600 geçersiz sürüm hatası
bazı oyunları açmaya çalıştığımda geçersiz sürüm hatası veriyor.yardım eder misiniz? sisli bir dosya varmış onu yüklemem gerekiyormuş ama bulamadım bilen varsa yazsın.
--------------- Ekleme ---------------
yok mu bilen yaaaaaaaaa
black_side
Üye
Öncelikle uygulamayı winrar ile açın.Sonra META-INF klasörünün içindeki MANIFEST dosyasını not defteri ile açın.Burada bulunan CLDC-1.1 yazısını CLDC-1.0 olarak değiştirip kaydedin.Artık uygulama sizin telefonunuza da yüklenebilir...
system_start()
Üye
saol bilgiler icin yararlı oldu
xxextacy
Üye
hocam iide sonra geri nası sis yapçazkine
Nadir
Emekli Yönetici
senin telefonun bölümü ayrı ona sony erickson bölümünde bakacaksın..Sony Ericsson buraya yani..
1Ceko
Üye
yok artık Sony Ericsson'la ne ilgisi var bahsettiğimiz telefon nokia 6600 symbian s60v2 işletim sistemi var.
Öncelikle uygulamayı winrar ile açın.Sonra META-INF klasörünün içindeki MANIFEST dosyasını not defteri ile açın.Burada bulunan CLDC-1.1 yazısını CLDC-1.0 olarak değiştirip kaydedin.Artık uygulama sizin telefonunuza da yüklenebilir...