6600 Ekranın Işığı Yanmıyor Bir Yardım Edermisiniz_?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
recepali

recepali

Üye
    Konu Sahibi
6600 Ekranın Işığı Yanmıyor Bir Yardım Edermisiniz_?
Arkadaşlar 6600 ım var Ve Daha yeni yere Düştü sonra bir baktım ekranın ışığı yanmıyor tuş takınınınki yanıyo ama ekranınki yanmıyo yardım ne olursunuz

--------------- Ekleme ---------------

Hiç Kimse Yardım Etmeyecekmi Çok Lazım Yaw

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
ekranın ışığına giden yollardan biri kopmuştur telefoncuda veya garantıde yaptır

sadasbaba

Üye
arkadaşlar meraba benim bir 6600 rım var bunun ekran ışığı ilk başta yanıyo sonra sönüyo bidaha gelmiyo birde şarz olmuyor hata veriyor bana bi yardımcı olursanız çok sevinirim

tofobo

Üye
aynı sorun bedede var ne yapmalıyım detaylı bi anlatırsanız sevinirim tuş takımı yanıyor ama ekran yanmıyor hani kendinde bi yolla tamir edebilirmiyiz yardımcı olursanız sevinirim ...........

sadakad

sadakad

Üye
sadasbaba
kardeş ayarlar ekran ayarları ve ordan led ışığının seviyesini yükselt senin sorunun bu şekilde hallolur...
birde şarj için batarya ve şarj makinanı değiştirip bi dene hâlâ aynı sorun devam ediyorsa bi teknik servise gitmen gerekecek...
fotobo senin ihtiyacın olan şey benim yani bi teknik servise gitmen gerek hiç yanmıyorsa sen yapamazsın...

buketcik

buketcik

Üye
merhaba yazı geliyormud deneme

ibrother

ibrother

Üye
yahu ekran filmi kopmuş tek çaresi yeni bi ekrandır.

konyarapp

Üye
6600 larda ekran filmi yok diye biliyorum :S Ekran entegresi hibriti gitmiş kardeşim.Hibrit deişecek 10 tl dir en fazla...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt