6600 ekran sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
6600 ekran sorunu
Merhabalar 6600 cep telefonum var telefonda ekranla ilgili bir sorun var telefonda önce ekranın ışığı sönmüştü yanmıyordu ama ekran gözüküyordu bir müddet sonrada ekrana hiç görüntü gelmedi ışık gelmiyordu zaten görüntüde kesildi ama tuş takımındaki ışıklar yanıyor nokia 7610 vardı bende bu telefonunda ekranda görüntü gidip geliyordu yere çok düşürdüğümden olmuştu içini açıp bakmıştım ekrana bağlı kablo gevşemişti taktım düzeldi ama her gün yere düşürdüğüm için telefon rahmetli oldu bu 6600 hiç yere düşmüşlğü yok nadir bu telefondadamı sizce aynı sorun vardır ekrana bağlı kablomu çıkmıştır telefonun içini açıp bakmak istiyorum ama açamıyorum 7610un zaten açmamıştım yere düşmekten kasa kırılmıştı öle yapmıştım bunda vidalı vidaları nasıl açıcam olmuyor tornovidalar :S şimdiden herkeze teşekkürler bu telefonu hayata döndürmek istiyorum :agla

Sin'Dorei

Sin'Dorei

Üye
Eğer tuşlara ışık geliyorda ekrana gelmiyorsa telefonda bir sorun yok demektir.Ekranla ilgili bir durum var.Ekran bozulmuş olabilir büyük ihtimalle dediğin gibi.Ekranla ilgili kablolardan birisi çıkmış da olabilir, ekran bozulmuş da olabilir.Telefonun içini kendim nasıl açıcam diyorsun.Bence telefonun içini açma sen.Küçük bir yanlışın bütün telefonun bozulmasına neden olabilir.Yinede açmak istiyorum diyorsan çok değişik tipte tornavidalar var.Genelde telefoncularda bulunur.Onlardan birisiyle açabilirsin.Ama sana tavsiyem kendin açma bir telefoncuya götür.Ekran maliyet açısından biraz pahalı olabilir.

dldodo

Üye
    Konu Sahibi
Cevabın için teşekkürler dikkatlice açmayı denicem olmadı telefoncuya götürcem

hatİbo

Üye
arkadaşlar bende 7610 nokıa var ışk var görüntü yok nasıl halledebilirim yardımcı olun lütfen

Aydindere

Üye
Kardes telefonun entekresı yanmıstır ondan

tofobo

Üye
kaç parador ustalar bunun maliyeti

widecase

Üye
Merhabalar 6600 cep telefonum var telefonda ekranla ilgili bir sorun var telefonda önce ekranın ışığı sönmüştü yanmıyordu ama ekran gözüküyordu bir müddet sonrada ekrana hiç görüntü gelmedi ışık gelmiyordu zaten görüntüde kesildi ama tuş takımındaki ışıklar yanıyor nokia 7610 vardı bende bu telefonunda ekranda görüntü gidip geliyordu yere çok düşürdüğümden olmuştu içini açıp bakmıştım ekrana bağlı kablo gevşemişti taktım düzeldi ama her gün yere düşürdüğüm için telefon rahmetli oldu bu 6600 hiç yere düşmüşlğü yok nadir bu telefondadamı sizce aynı sorun vardır ekrana bağlı kablomu çıkmıştır telefonun içini açıp bakmak istiyorum ama açamıyorum 7610un zaten açmamıştım yere düşmekten kasa kırılmıştı öle yapmıştım bunda vidalı vidaları nasıl açıcam olmuyor tornovidalar :S şimdiden herkeze teşekkürler bu telefonu hayata döndürmek istiyorum :agla

:bann::bann::bann::bann::bann::bann:

--------------- Ekleme ---------------

Benim ekranda yanmıodu adam 40 tl istedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt