6600 Dan Zilseleri Ni Yollama Ve Bazı Jar Ve Sisleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
6600 Dan Zilseleri Ni Yollama Ve Bazı Jar Ve Sisleri
6600 dan zilseleri ni yollama ve bazı jar ve sisleri bana bunları yapabiileceğim bir program lazım acaba nedir bilen var mı.Profiexplorer demeyin çünkü siteden 2-3 tane indirdim hiçbiri uyumlu değil telefona yada uyumlu olan var ise ama 6600a ozellıkle denemıs bır arkadas varsa kullandıgı programın lınkını koyarsa iii olur.Yada baska program onerebilir.

n£co

Üye
aslinda ben biliyorum ama nasil program gondercegimi bilmiyorum bende var o denedim ve calisiyor adı:instantsis

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Bilyom o program bende de var ama o sadece .SİS uzantılı program ve oyunları gonderioo.Ben .Jar tema ve özellikle zilsesleri yollayan program arıyorum.Nedense 6600 lar zil sesi yollamıo kac telefonda da denedık yanı.

MrChame

Üye
ya Bende Profiexplorer' i kullaniyom 6600 ve 6630'da Baya Güzel bişi Mesala jar sis mid leri Yollamana izin veriyo zip ve jar'ların icini görebiliyon kendi resim pro'su Var Cok Hoş 26 Mb'lık Kes İşlemimimi salisede yaptı Ben Cokmemnunum Bu Pro Yollamak isterdim Ama Şu Rip İşini nasıl Yapıcamı Bilmiyom

CrAzY_ErCaNN

Üye
    Konu Sahibi
Bak rapidshare gir Gözat' a tıkla sonra program nerede ise bul Upload'a bas sonra sana aşağıda Link verecek onu kopyala buraya mesaj olarak yapıştır oke.

hasokeyk

Üye
yaw bazıları şey yapıyo şimdi fexplorer kulananlar yollıcağı şeyin uzuntısını değiştiriyo ben denemdim ama işe yara diyolar sizce doğrumu

alemburda

alemburda

Üye
yaw bazıları şey yapıyo şimdi fexplorer kulananlar yollıcağı şeyin uzuntısını değiştiriyo ben denemdim ama işe yara diyolar sizce doğrumu
Evet işe yarıyor zaten ilgili iyi bi paylaşım yapıcağım yalnız fexplorer .jar olarak yollayamıyor ismi değiştir diyip .ja yapın ama zil sesleri için birebir ben 6600 kullanıyorum genelde çok faydasını görüyorum.ama 6600 bazı zil sesleri awp veya başka uzantılara sahip o yüzden diğer telefonlar çalıştıramıyor.ve 6600 zil seslerini rom>system bölümünde bulabilirsiniz :oke::sn:

Fexplorer İNDİR

venusutarit

venusutarit

Üye
Arkadaşlar hiç prg gerek yok dosyanızın uzantısını txt yapın gönderir o zaman

hasokeyk

Üye
ben buldum yaw en ii si z-plorer i yüle 1.22 sini herşey ne zuntı nede başka bişi yapmadan direk yolluyo

mecul58

Üye
arkdaşlar bende tvli radyolu 6700 var buna oyun nasıl yüklenir hangi uzantıları destekliyor bir yardım lütfen

--------------- Ekleme ---------------

arkdaşlar bende tvli radyolu 6700 var buna oyun nasıl yüklenir hangi uzantıları destekliyor bir yardım lütfen:bilmem:

Abdullah.819

Üye
Arkadaşlar profilmail Denilen bir program var onunla istediğiniz şeyleri başkasına gönderebilirsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt