6600 da hafıza kartı problemi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
6600 da hafıza kartı problemi
arkadaslar bi tane 6600 var. tlfna format atacaktım atmadan önce su hafiza kartını yeniden sıfırlayıp bicimlendireyim dedim. tam bicimlendirme baslamıstı ki tlfn kapanıp acıldı. yeniden bicimlendirmeye girdiğimde memory card bozuk dedi. bende hafıza kartını bicimlendirdim ve bitti. bittikten sonra sifre istedi. aklıma gelen her sifreyi girdim ama kabul etmedi. 12345,00009,00000,11111 vs...

o dursun dedim. hafiza kartını cıkarıp tlfna format attım, hard format attım hemdee ama guvenlik kodu sıfırlanmamıs. gene aynı kodları girdim ama kod yanlıs diyorrr. yani hafiza kartına format atalım derken rahat durmadık ve tlfnuda sıyırttık :) benmi bir yerde hata yapiyorum bilmiyorum. veya gözden kacan biseyler mi var cıkaramadım. bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa ve paylasırsa sevinirim. şimdiden tskler.

• Beğen
Tepkiler: xxbarosxx

Caine

Caine

Üye
    Konu Sahibi
zaten tamirciye götürdüm. 8 ytl dedi ama 3 ytlye hem hafiza kartının hemde tlfnunun guvenlik kodunu kırdırdım. simdide program yukluyorum :)

POWER

POWER

Üye
Çözmüşsün dostum sorunu işte...

osmannnnn

Üye
banada oldu o tip birşeyler yaa tel kendi kendine kapanıooo. yaa geçende tuş kilidini açim dediim hiç bir tuşa basılmıyoooo.sonra kapatıp bi daha açtım h.kartını görmedi

ziyaacat

Üye
Bazen hafıza kartını bıcımlendırmeye gerek kalmıyor once hafız kartını telıne tak gormuyor ıse sonra dene

aydeniz77

Üye
tel hafıza kartını görmüyo

CyBeRMeMoLi

CyBeRMeMoLi

Üye
Gizli Olan İçeriği Görüntülüyorsunuz.Arkadaşlar hafıza kartı şifresini bu yoldan bulabilirsiniz
ilk önce fexplorede ayarlar bölümünde gizli dosyaları göster acık olması gerek
1.aşama=6600 veya 6630 gibi teller yani fexplorer,fileman,x-plorer gibi dosya yönetici programları tavsiyem FEXPLORERDİR
2.asama=Fexplorer vb herhangi bir dosya yöneticisini telefon hafızasına kur ondan sonra
3.aşama=Hafıza kartını telefona taktıktan sonra ilk gelecek hafıza kartı şifresini aç' iptal ettikten sonra
4.aşama=Fexplorere gir ve ordan bu yolu izle C/SYSTEM icin de mmcstore diye bi dosya olacak
5.aşama=mmcstore dosyasını bulduktan sonra sonra Bu yolu izle
6.aşama=SEÇENEK'e bas daha sonra DOSYA ve DÜZENLEYİCİ/İZLEYİCİ yazan yeri tıkladıktan sonra bu secenekler cıkacak
7.asama=Ansi editor,unicode editor, ve Hexadecimal editor diye seceneklar cıkacak ansi editora bas ve şöyle birşey cıkacak
8.aşama=bu yani pMMCM...[ bu yandaki işaretten sonrası senin şifren yazıyo bu kadar
KISACASI=FEXPLORER bas C ye gir SYSTEM 'den mmcstore yazan bi dosya var SEÇENEK 'e bas DOSYA_EDİTÖRİZLEYİCİ ye bas Ansi Editöre bas orda pMMCM..[ den donra yazılan şey senin şifrendir
İYİ FORUMLAR

Symbiont

Üye
ağalar arkadaşın söylediği işe yarıyor ama 6600 512 kadar mmc destekliyor (512mb Ne sığar 6 tane film anca:()

xgökhanx

Üye
3gp ye çevirdin mi 100 tane de siğar

öshan

Üye
yaw ben hafıza kartına bı şifre bıraktım telefoncu bıle kıramadı :D öyle kaldı

mustafapak40

Üye
bendede hafıza kartını bilgisayardan format attım telefona taktım ve hafıza kartı bozuk diyor ne yapmalıyım

mekan58

Üye
bende 1 gb hafıza kartı var. önce 6230i de gayet iyi çalışıyordu. sonra bi ara çıkardım ve cebime koymuştum. sonra 6630 da denendi ama hafıza kartı bozuk dedi. biçimlendirdim hafıza kartı ismi yerine " Memory card" dedi. sonra tamam dedim. hata oluştu işlem iptal edildi. diyor.6230i ye takıp biçimlendirmeyi denedim yine aynını diyor. biçimlendiriyor ama isim kabul etmiyor. dolayısıyla düzelmiyor.6600a hafıza kartı içinde ve içinde olmadan format falan attım olmadı bi telefoncuya gittim dedi ki bir proğram var onun için o da bende yok dedi. Yadımcı olursanız çok sevinirim.
:allalla::allalla::allalla:

--------------- Ekleme ---------------

mustafa kardeşim hafıza kartını telefona taktıktan sonra biçimlendir de ve biçimlendir. Biçimlendirme işlemi hafıza kartının boyutuna göre değişir. mesela;512mb ise 1 saate yakın 1gb ise 2 saate yakın zaman alır.

Abdullah.819

Üye
ya benım bir nokia 6600 var hafıza kartını taktım bozuk diyor biçimlendirincede bir hata olustu diyor bana yardımcı olurmusunu

--------------- Ekleme ---------------

aslında benımkı arkadaşla hemen hemen aynı durum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt