Caine
Üye
6600 da hafıza kartı problemi
arkadaslar bi tane 6600 var. tlfna format atacaktım atmadan önce su hafiza kartını yeniden sıfırlayıp bicimlendireyim dedim. tam bicimlendirme baslamıstı ki tlfn kapanıp acıldı. yeniden bicimlendirmeye girdiğimde memory card bozuk dedi. bende hafıza kartını bicimlendirdim ve bitti. bittikten sonra sifre istedi. aklıma gelen her sifreyi girdim ama kabul etmedi. 12345,00009,00000,11111 vs...
o dursun dedim. hafiza kartını cıkarıp tlfna format attım, hard format attım hemdee ama guvenlik kodu sıfırlanmamıs. gene aynı kodları girdim ama kod yanlıs diyorrr. yani hafiza kartına format atalım derken rahat durmadık ve tlfnuda sıyırttık
benmi bir yerde hata yapiyorum bilmiyorum. veya gözden kacan biseyler mi var cıkaramadım. bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa ve paylasırsa sevinirim. şimdiden tskler.
o dursun dedim. hafiza kartını cıkarıp tlfna format attım, hard format attım hemdee ama guvenlik kodu sıfırlanmamıs. gene aynı kodları girdim ama kod yanlıs diyorrr. yani hafiza kartına format atalım derken rahat durmadık ve tlfnuda sıyırttık
benmi bir yerde hata yapiyorum bilmiyorum. veya gözden kacan biseyler mi var cıkaramadım. bu konuda bilgisi olan arkadaslar varsa ve paylasırsa sevinirim. şimdiden tskler.
)
öyle kaldı