6600 bluetooth sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mustafapak40

Üye
    Konu Sahibi
6600 bluetooth sorunu
bende 6600 var ama durup dururken kendi otomatik olarak başka bir telefona bluetooth ile bişeyler gönderiyor hep virüs programı ile taratıyorum virüs de bulmuyo bunu nasıl düzeltebilirim yardım edermisiniz

furkan_maraşlı

Üye
ben ne bilim kardeşim

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Hard Format Atmayı Dene Büyük Bir İhtimal Düzelecektir

celibar

celibar

Üye
Büyük bi ihtimalle senin tele mikrop bulaşmış.bi mikrop türü var.kendini bluetootla başka tellere göndererek yayılmaya çalışır.adı, yanlış hatırlamıyorsam comworior'du.eğer denemediysen antivir mobile'ı dene.veya hafıza kartını çıkarttıktan sonra tele format at ve hafıza kartına da bilgisayarda format at.

mustafapak40

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına bilgisayardan format atmak nasıl oluyor telefon kapalıyken format attım yine de olmuyor

celibar

celibar

Üye
hafıza kartına format atmadan önce hafıza kartını çıkar.tele format at.aynı sorun devam ederse virüsden değildir.devam etmezse hafıza kartını bilgisayara tak.bilgisayarıma gir.hafıza kartının üzerine gel sağ tıkla.biçimlendire tıkla.sana soru sorar evet de.hafıza kartını çıkart dememin sebebi virüs hafıza kartına yerleşmiş olabilir ve formattan sonra tekrar tele bulasır.

mustafapak40

Üye
    Konu Sahibi
celibar toprağım senin dediklerini denedim ama yinede olmuyor bu arada sen kırşehirin neresindensin

celibar

celibar

Üye
celibar toprağım senin dediklerini denedim ama yinede olmuyor bu arada sen kırşehirin neresindensin

telfonun yazılımını güncelleyebilirsin.belki düzelebilir.kaman'ın köyünden.sen kırşehir'in neresindensin.

mustafapak40

Üye
    Konu Sahibi
ben akpınardanım

--------------- Ekleme ---------------

telfonun yazılımını güncelleyebilirsin.belki düzelebilir.kaman'ın köyünden.sen kırşehir'in neresindensin.

ben akpınardanım

--------------- Ekleme ---------------

yazılım güncelleme nasıl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt