6600 açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dj-pars

Üye
    Konu Sahibi
6600 açılmıyor
telefona bilgisayardan tema atmıştım cep telefonu cebımde kapanıp duruyordu sonradan bı kere daha kapandı ancak bı daha acamadım ne ışık gelior ne de yazı hiç bir şey yok bana bi yardımcı olurmusunuz:mahcup:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Herhangi bir telefoncuya götürün telefonu 10 liraya yazılım atarlar sorun düzelir. :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
At Gİtsin :D

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Catty

Catty

Emekli Yönetici
Siz telefonunuzu arkadaşa hediye edin, olur mu?

Yaşınıza uygun bir cevap vermeniz daha uygun olurdu sanki. 16 değil de 5 yaşında bir çocuk edasında cevap vermişsiniz...
Ihım Panik Yok .Ben Şaka Yaptım SAdece BEn BunU anlmanı Beklerdim Ayrıca 5 Yasındaki Cocuk Bİle Bu şakayı Anlardı ..İnşallh Anladın !

--------------- Ekleme ---------------

Ve Ayrıca İsterse VErebiilirim Telefonumu Canı SAgolsun.

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Ihım Panik Yok .Ben Şaka Yaptım SAdece BEn BunU anlmanı Beklerdim Ayrıca 5 Yasındaki Cocuk Bİle Bu şakayı Anlardı ..İnşallh Anladın !

--------------- Ekleme ---------------

Ve Ayrıca İsterse VErebiilirim Telefonumu Canı SAgolsun.

Burada arkadaşın sorunu var ki bizimle paylaşmış, dalga geçilecek bölümler teknik kısımlar olmuyor. Sizi mizah-eğlence, konu dışı gibi bölümlerde görmek isteriz, bu bölüm daha çok sorunların çözüldüğü bir bölüm oluyor. :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Burada arkadaşın sorunu var ki bizimle paylaşmış, dalga geçilecek bölümler teknik kısımlar olmuyor. Sizi mizah-eğlence, konu dışı gibi bölümlerde görmek isteriz, bu bölüm daha çok sorunların çözüldüğü bir bölüm oluyor. :oke:

Ben Arkadaşın Veya Abimin Moralını Bozacak Bİşey Yaptıysam Ozur Dılerım .SEni De Kırdıysam Ozur Dİlerim.

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin

Arkadaşım versiyon güncelleme yapabilirsen tamamdır :spr

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Hard formatla açmayı dene olmazsa servise verirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt