6500s program sorunları!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemcelik06

Üye
    Konu Sahibi
6500s program sorunları!!!
Dostlar 6500s telefonuna jar ve jad uzantılı dosyaları atmama ragmen telefon kurmuyor,,,

hafıza kartına jad uzantılı dosyayı attıyorum dosyanın üzerine geldigimde ve tıkladığımda "geçersiz uygulama silinsin mi?" diyor,,,

benim bildigim bu tlfn java tabanlı bir telefon ve kullandıgım java programlarıda Java Nokia Series 40v3 240x320 ölüçülerinde,,,

yanlış bir yol mu izliyorum bir yardım dostlarım,,,

bu dosyaları kurmak için tlfnda ayar mı yapmak lazım,,,

--------------- Ekleme ---------------

kimse yok mu dostlar nerdesiniz yaf,,,

jatvalca

jatvalca

Üye
benim bildiğim kadarıyla s40 telefonlar jad dosyalarını deteklemiyor java tabanlı programları denersen sonuç alırsın forumda istediğin programları bulabilirsin

alican1234

Üye
Bendede 6500s telefon var ve .jar uzantılı dosyaları kullanıyorum ama .jadı denemedim.Uygulamayı telefona yüklemedk için telefonu usb ile bilgisayara bağla ve dosyaya sağ tuşla tıkla eğer bilgisayarında nokia pc suite yüklü ise sağ tuşla dosyaya tıkladığında Nokia Application Installer ile yükle seçeneği çıkar buna tıkla ve yükle sonrada rahatça programı kullan

tsubasa

tsubasa

Üye
.Jar uzantıları kullanmalısın .Jad ları kuramazsın.

hakki1010

hakki1010

Üye
6500 s keske symbıan olsaydı ne kadar guzel olurdu ya...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
s40 telefonların hepsi .jad desteklemez.

bugsbunny_up

Üye
jar dosylarını at saten kurmana gerek kalmaz direk telefon görür...acıp oynarsın..ama bazı oyun yda programları acmyabilir neden kaynaklandığını bilmiyorum ama cok nadir olrrr... bnde de n-6500s war... sorun olursa cwp werebilirim...

ozgurcan_21_67

ozgurcan_21_67

Üye
bendede 6500 s war jar kullanıyorum ve jad a hıc gerek duymadım java desteklı purogram tavsıye ederım zaten jarı acması lazım.kurmana falan gerek yoktur kolay gelsınnn

veyseltuna

veyseltuna

Üye
Arkadaşlar 6500s s40 tabalı olduğundan oyun ve programda ".jar" biçimi,tema da ise ".nth" biçimini destekler. Yani ".jad"mış cart mış curt muş bunlar fason.Salla onları bu ".jad" dosyaları samsunglar için.Bide telefona oyun program yüklemek için nokia pc suite ihtiyacınız yok,usb kablosuna da ihtiyacınız yok. ".jar" uzantılı oyunu veya programı hafıza kartına at(hafıza kartı nasıl pc ye takılır artık 2 yaşında ki çocuk bile biliyor) tak telefona kullan,oyna çalıştır.... ;) yane pc suite falan boş bunlar yaw geç bunları sen..... ;)

ermertcanx

Üye
Arkadaslar bende java oyun atıyorum [destekleyicidosya.gösterilecek birşey yok]. yazısını alıyorum

alka

Üye
bende 6500 kullanıyorum jad dosyalırı desteklemiyor jar uzantıları açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt