6500s Mini Opera Sorunu Acillll Yardım....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

volfox1234

Üye
    Konu Sahibi
6500s Mini Opera Sorunu Acillll Yardım....
Arkadaslar ben 6500s kullanıyorum. Hattım Avea.. 9 tl olan 1gb internet paketini aldım.. normal bir sekilde internete girebiliyorum fakat Mini opera kullanamıyorum bazı sürümlerde sürekli ''şebeke erişimine izin verilsin mi ? bu uygulama güvenilir bir sağlayıcı değil'' bazı sürümlerde ziyaret edin diyo... benim opera mini ile internete girmem için ne yapmam gerekiyo.. yardım için şimdiden teşekkürler..:hmmm:hmmm:hmmm

volfox1234

Üye
    Konu Sahibi
yardım etceek birisi yokmu:ağlarım::ağlarım::ağlarım:

MrTech

MrTech

Üye
Arkadaslar ben 6500s kullanıyorum. Hattım Avea.. 9 tl olan 1gb internet paketini aldım.. normal bir sekilde internete girebiliyorum fakat Mini opera kullanamıyorum bazı sürümlerde sürekli ''şebeke erişimine izin verilsin mi ? bu uygulama güvenilir bir sağlayıcı değil'' bazı sürümlerde ziyaret edin diyo... benim opera mini ile internete girmem için ne yapmam gerekiyo.. yardım için şimdiden teşekkürler..:hmmm:hmmm:hmmm

şebeke erişimine izin verilsin mi uyarısı çıkmasın istiyorsan ve internete girmek istiyorsan uygulamaya gel sola tıkla uygulama erişimi>iletişim>şebeke erişimi ordan ayarlarsan otomatik açar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...