6500 slide konusunda yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ogz44

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide konusunda yardım
6 ay önce aldığım n73 telefon sorun çıkardığı için kvk tarafından yeni telefon alma durumum var fakat n73 ü artık kullanmak istemiyorum ve acaba bu kutusunda sıfır gelecek telefonu hiç kullanmadan 6500 slidela takas edebilirmiyim ve üzerine ne kadar para vermem gerekir teşekkürler.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
takas yapabiliriz 6500 slide ile kutulu garantili

ogz44

Üye
    Konu Sahibi
ilk öncelikle telefonu daha almadım birde 0 bir telefon almak istiyorum.

--------------- Ekleme ---------------

öncelikle telefonu daha almadım ve 0 bir telefon almak istiyorum teklifiniz için teşekkür ederim.

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
tmm sen bilirsin karar senin :oke:

tyurs

tyurs

Üye
arkadasım tlfon fiyatları çok düştü 6500slide fiyatı su an 600 civarı n73le takas yapsan en azından üzerine 300 350 arası bi fiyat koyman lazım BENCE..

eQooo

eQooo

Üye
bence değiştirme kullan derim...

auaburak

Üye
ya beyler benim 6500 slide fotoğtaf çekiom ama net değil yoksa camerası mı bozuk... cam gibi değil karıncalı çıkıo yardım edebilir msisiniz????

sars

Üye
telinde bi sorun olabil ir bende kullanıyorum 6500s gerçekten çok iyi fotoğraf çekiyor

balikim

Üye
ıı as kalır bence mukemmel cekıo cok memnunum daha once 6600 vardı ama hıc aratmıo 6500slide herkese tavsıye edıomm

jatvalca

jatvalca

Üye
6500s altı ay kadar kullandım ve hiç bir kötü yanını görmedim 3.2 mp kamera carl zeiss destekli güzel resimler çekiyordu.Ama tercih meselesi tabi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt