6500 slide ile n73 ün kamera farkları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide ile n73 ün kamera farkları
ewet soruma cevap bekliyorum

sizce hangi cihazın kamerası gaha sağlam ve kalitededir

anket açmayı bilmediğim için açamadım ksr bkmyn

eren6523

eren6523

Üye
n73 ünki.
neden dersen çünkü N73 symbian bir telefon olduğu için güncellediğin zaman kamerası netleşiyor ama aynı şeyi 6500 da söyleyemeyiz.fabrikadan çıktığında neyse odur bi gelişme göstermez :oke:

_KadirşinaS_

Üye
N73 de güncellemeyle kameranın hiçbir alakası yok. Her yeni versiyonda kamera netleşti, telefonun sesi daha yükseldi diyorlar ama hiç de öyle bariz bir değişim olmuyor.

Yine de N73'ün kamerası bir adım önde diyebiliriz.

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
hadi arkadaslar kimsede n73 veya 6500 slide yokmu :(:islik:islik

eren6523

eren6523

Üye
N73 de güncellemeyle kameranın hiçbir alakası yok. Her yeni versiyonda kamera netleşti, telefonun sesi daha yükseldi diyorlar ama hiç de öyle bariz bir değişim olmuyor.

Yine de N73'ün kamerası bir adım önde diyebiliriz.
bence var bir keresinde versiyonu 2.0 küsürlü n73 le kendi v4.0812. versiyonlu N73 ümü karşılaştırdım ve benim telefonun kamerası daha netti

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
bence var bir keresinde versiyonu 2.0 küsürlü n73 le kendi v4.0812. versiyonlu N73 ümü karşılaştırdım ve benim telefonun kamerası daha netti

o ekran aydınlatmasındanda oluyodu bikere bi arkadasın ekranın parlaklığı sondaydı benimkide düşükdeydi ondaki fotoraflar benim kine nerdeyse 10 basar gibiydi ama bende ekranı sonuna kadar getirdiğimde ikimizinkide aynı oldu hatta nerdeyse benimki daha net oldu diyebiliriz

--------------- Ekleme ---------------

eren6523

eren6523

Üye
o ekran aydınlatmasındanda oluyodu bikere bi arkadasın ekranın parlaklığı sondaydı benimkide düşükdeydi ondaki fotoraflar benim kine nerdeyse 10 basar gibiydi ama bende ekranı sonuna kadar getirdiğimde ikimizinkide aynı oldu hatta nerdeyse benimki daha net oldu diyebiliriz

--------------- Ekleme ---------------
benim her zaman ekran ayarım düşükteydi.Diğer n73 ün ekran ayarına bakmadım ama hadi onunkide en düşükte olduğunu varsayarsak.benim kameram daha netti

mami24

mami24

Üye
    Konu Sahibi
olabilir doğru yorumların için teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt