6500 slide hafıza kartı sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
6500 slide hafıza kartı sorunu
yeni 6500 slide aldım 1 gb hafıza kartı takıp hafıza kartına mp3 attım fakat telefon kendi kendine şarkılar arasında atlama yapıyor en sonundada kendi kendine BİLİNMEYEN PARÇA yazısı ekrana gelip sesi kapatıyor.İlk başta sorun hafıza kartında diyerek hafıza kartını değiştirip yine denedim aynı sorun yine var.Bi kaç yere götürdüm harekete duyarlı müzik çalr deselerde telefonu çok karıştırdım ama öyle bi ayar bulamadım.Müzikleri telefonun hafızasına attığımda sorun ortadan kalkıyor
Aynı sorun fotoğraf ve oyunlardada karşıma çıkıyor sorun nedir sizce
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

ycg35

ycg35

Üye
öncelikle 1000. mesajımda sana yardımcı olmaktan gurur duyduğumu belirtmek isterim. neyse konuya dönelim snn sorunun telefonda telefona versiyon attır düzelir (bn öle düşünüyorum) bndeki 3110c de hafıza kartı ile ilgili bir sorun yapmıştı versiyon atılınca sorun düzelmişti snn telde s40 olduğu içn ondada versiyon sorunu vardır diye düşünüyorum bnce en yakın servise gidip sorununu söyle onlar bir haftaya kalmaz hallederler sorununu..

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
ewet benim teldede sorun yaşamısdı wersioyon attır

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
ilginiz alaknız için teşekkür ederim yarın gidiyorum versiyon yükletmeye
saolun işallah düzelir
Sorun bulundu arkadaşlar telefonun arka kapağında kamera yerinin hemen yanında bir çıkıntı var o çıkıntı
telefona takıldığında küçük bir tırnak var onun üstüne bastırıyor ve telefon hafız kartını okuyor benim makinede o çıkıntı tırnağa tam bastırmadığı için telefon kartı okurken hata veriyor
O tırnağı hefifçe kaldırdığınızda sorun ortadan kalkıyor
benim gibi sorun yaşayanlara duyurulur

mesudum67

Üye
arkadaşalar hepinize teşekkürle

wsx

Üye
dostum aynı hafıza kartı sorununu bende yasadım.servise yolladım versiyon guncelleyıp yollamıslar ama duzelmedi...Hafıza kartını okumuyo, ozellıkle kızagı acıp kapattıkca kart okunuo sonra geri kyboluo, galeride kartın bı gorunup bı kayboldugunu farkediorum..dediğin gibi yandakıcıkıntıyı biraz kaldırdım ama cok ınce olugu için cok fazla dokunmaya korkuyorum.. rSorun hala devam edio, bi kez daha servise vecem ve gene duzeltemezlerse telefonu deiştrmelerini isticemm.. Bana ne önerebilirsiniz kendim duzeltebilir miyim acaba * tel versiyonu 06.60*

-- tmm dostum duzelltımm..Kapaktakı o cıkıntıyı kaldırınca oluomuss bende cihaz uzerindekiyle oynuodum:)
Zaten servise gidince de orayı kaldırmıslar hatta cizmişler kapagın ıc kısmını :(

Neyse suanlık cok guzel calısıo daha hafıza kartını gormemesorunu yasamadım... Teşekkürler dostum.. Artık cok mutluyum telefonum duzeldii:D:D:D

mdilmez

Üye
ya arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin az önce telefonu güncelledim makimanın eski versiyonu 3.80 di şimdi 4.84 oldu ama tr dil gitti ingilizce oldu bunu nasıl düzeltirim lütfen biri yardım etsin

jatvalca

jatvalca

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar lütfen biriniz yardım edin az önce telefonu güncelledim makimanın eski versiyonu 3.80 di şimdi 4.84 oldu ama tr dil gitti ingilizce oldu bunu nasıl düzeltirim lütfen biri yardım etsin

valla bende versiyon yükselttim ama nasıl yapıldığını inanki bilmiyorum
telefoncuda yaptırdım

yman

Üye
telefonu yeni aldım aynı kart sorunu var servise götürecegim tavsiyesi olan varmı

--------------- Ekleme ---------------

telefonu vatan bil. aldım bügün ikinçi gün arka kapak görünmeyen sorun var ve kart okuma yapmıyor servise götüreceğim tavsiyesi olan varmı

byrm8888

Üye
arkadaşlar bendede var hafıza kart yanında küçük bir düğme var kapatdaki kamaranın yanındaki çubuk onu çaliştiriyor kapak yamuk olduğu için

live83

live83

Üye
:naughty:tşk ederim dostum doğru söylemisin

taz12

taz12

Üye
telde virüs vardır

Üst Alt