duzcelim74
Üye
-
Konu Sahibi
-
arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım
şimdi sana anlatayım telefonun arka kapağında kamera lensinin yanında ufak bi çıkıntı var.o çıkıntı telefona takıldığı zaman küçük bir tırnağa bastırıyor o tırnakta hafıza kartını okumasını sağlıyor.o tırnağı kürdan gibi bişeyle hafifçe yukarı doğru kaldır ama çok hafif
sonra hafıza kartını tak ve dene eğer aynı sorun devam ediyorsa
ya hafıza kartında bi problem vardır yada telefonun versiyonunu yükseltmen gerekiyodur
Süperarkadaşım aynı sorunu bende yaşadım
şimdi sana anlatayım telefonun arka kapağında kamera lensinin yanında ufak bi çıkıntı var.o çıkıntı telefona takıldığı zaman küçük bir tırnağa bastırıyor o tırnakta hafıza kartını okumasını sağlıyor.o tırnağı kürdan gibi bişeyle hafifçe yukarı doğru kaldır ama çok hafif
ya hafıza kartında bi problem vardır yada telefonun versiyonunu yükseltmen gerekiyodur
benim problem hafıza kartında çıktı arkadaşlar saolun ilginize bu arada jatvalca kardeş bana bir sözün vardı hala bekliyorum kayar kapakla ilgili
ben versiyon yukselteceğim ama dışardayım şimdi uğraşamıyorum kendi bilgisayarım olmayınva olmuyor dönunce kuşadasına versiyon yükselteceğim bende saol bekliyorum birde ben ikinci el almıştım teli kapak tuşlara bayağı sürtüyor servise gönderdim hepsinde oluyor dediler yok öyle birşey değilmi sanırım beni başlarından salmak için yaptılar bunu
s40 telefonlara format ayılamıyorbende 6600 ama belki yardımım dokunur format at yada yeni hafıza kartı al
arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?