6500 slıde hafıza kartı sorunu yardım

Sponsorlu Bağlantılar

duzcelim74

duzcelim74

Üye
    Konu Sahibi
6500 slıde hafıza kartı sorunu yardım
:megafon:arkadaşlar telefonum kendiliğinden ekranı karartmaya başladı hafıza kartını çıkarınca sorun kalktı bende karttaki bilgileri pc ye kopyalayıp kartı biçimlendirdim daha sonra pc deki bilgileri tekrar karta attım bu seferde açılıyor fakat dosya desteklemiyor diyor yardım lütfen tektek atarsam bulututla oluyor

jatvalca

jatvalca

Üye
arkadaşım aynı sorunu bende yaşadım
şimdi sana anlatayım telefonun arka kapağında kamera lensinin yanında ufak bi çıkıntı var.o çıkıntı telefona takıldığı zaman küçük bir tırnağa bastırıyor o tırnakta hafıza kartını okumasını sağlıyor.o tırnağı kürdan gibi bişeyle hafifçe yukarı doğru kaldır ama çok hafif
sonra hafıza kartını tak ve dene eğer aynı sorun devam ediyorsa
ya hafıza kartında bi problem vardır yada telefonun versiyonunu yükseltmen gerekiyodur

ahmet07_67

ahmet07_67

Üye
bende 6600 ama belki yardımım dokunur format at yada yeni hafıza kartı al :)

tsubasa

tsubasa

Üye
şimdi sana anlatayım telefonun arka kapağında kamera lensinin yanında ufak bi çıkıntı var.o çıkıntı telefona takıldığı zaman küçük bir tırnağa bastırıyor o tırnakta hafıza kartını okumasını sağlıyor.o tırnağı kürdan gibi bişeyle hafifçe yukarı doğru kaldır ama çok hafif
ya hafıza kartında bi problem vardır yada telefonun versiyonunu yükseltmen gerekiyodur
:oke::oke::oke:

Arkadasın bahsettigi lensin yanındaki tırnağa dikkat et problem ordan kaynaklanıyordur büyük ihtimalle:oke:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Süper

duzcelim74

duzcelim74

Üye
    Konu Sahibi
benim problem hafıza kartında çıktı arkadaşlar saolun ilginize bu arada jatvalca kardeş bana bir sözün vardı hala bekliyorum kayar kapakla ilgili

jatvalca

jatvalca

Üye
benim problem hafıza kartında çıktı arkadaşlar saolun ilginize bu arada jatvalca kardeş bana bir sözün vardı hala bekliyorum kayar kapakla ilgili

evet var ynutmadım ve onunla uğraşıyorum fakat benim telefon un versiyonunu yükselttim
6.6 oldu ve o versiyonda ise kapak sesi çıkmıyo yani versiyon hatası yarın ekleyeceğim
ama olup olmadığını test etmek sana kalmış artık

duzcelim74

duzcelim74

Üye
    Konu Sahibi
ben versiyon yukselteceğim ama dışardayım şimdi uğraşamıyorum kendi bilgisayarım olmayınva olmuyor dönunce kuşadasına versiyon yükselteceğim bende saol bekliyorum birde ben ikinci el almıştım teli kapak tuşlara bayağı sürtüyor servise gönderdim hepsinde oluyor dediler yok öyle birşey değilmi sanırım beni başlarından salmak için yaptılar bunu

jatvalca

jatvalca

Üye
ben versiyon yukselteceğim ama dışardayım şimdi uğraşamıyorum kendi bilgisayarım olmayınva olmuyor dönunce kuşadasına versiyon yükselteceğim bende saol bekliyorum birde ben ikinci el almıştım teli kapak tuşlara bayağı sürtüyor servise gönderdim hepsinde oluyor dediler yok öyle birşey değilmi sanırım beni başlarından salmak için yaptılar bunu

versiyon yükselttiğin zaman kayar kapak açılıp kapandığında çıkan ses gidiyor kardeş bilgin olsun yaptığım temadan ses alamazsın yani zatende tema bitti gibiibşey biraz daha özlleştiriyorum

duzcelim74

duzcelim74

Üye
    Konu Sahibi
sabırsızlıkla beklıyorum bu işin sonunda mukafat var

casus ismail

casus ismail

Üye
teşekkürleer

turkshrap123

Üye
arkadaşlar 6500 slide kullanıyorum hiç bir sorunum yok sadece ses yükselttim onu paylaşmak istiyorum sizlerle...herhangi bir mp3ü çalın we seçeneklerden ayarlara tıklayın ekolayzer var.ona tıklayıp ayar1 in üstüne gelin optionsa tıklayın düzenle deyin ve hepsini yükseltin. hepsini yükseltip save tuşuna basın.

kaos123

Üye
arkadaşlar benimde 6500 slide var arkdaş hafıza kartına şifre koymuşlar hatırlamıyorlar nasıl kırabilirim

By-kraL

Üye
benimde bi probLEmim var..teLefon hafıza kartını kendi çıkarıp duruyor..kart çıkarıldı deyip sonra tekrar tanıyor kartta bi problem yok başka telefona taktığımda çalışıyor..nasıl halledilebilir bu?

XpLoideR

Üye

Allah razı olsun kardeşim sayende aylardır süren sorunum düzeldi...Çok teşekkürler

murato6o6

Üye
aynı şey bendede oluyo teşekkür ederim denicem

musatekin91

musatekin91

Üye
6500 da arka kapak acık olursada calışmıyo hafıza kartı arkadaslar.

Üst Alt