Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6500 slide da video izleme süresini nasıl arttırırım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kulga
Üye
Konu Sahibi
6500 slide da video izleme süresini nasıl arttırırım
arkadaşlar telofonum 6500 slide video izleme süresi 5 dk bunu nasıl artırabilirim ayrıca lifeblog programının bu telefon için uyumlu bir sürümü var mıdır şimdiden tşk ederim herkese...
ozgurcan_21_67
Üye
arkadasım nasıl 5 dk suresı ben yarım saatlık vıdeo ızledıgımı bılıyorum bendede 6500s war
kabuss1907
Üye
KAMERA-AYARLAR-VİDEO KLİP UZUNLUĞU
cafer14
Üye
bende hocam 1 saat izliyorum senin telefonda bi sorun var sanıyorsam...
fth1912
Üye
arkadaşlar bende 6500s aldım, bütün ayarlarını yaptım ama yinede video çekim süresi 7 sn.
RUZGAR1980
Üye
arkadaşlar bende 6500s var ama yüklediğim videoları ve internetinden de videolarını bakamıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim
Emrah_-06
Üye
arkadaşım eğer sen telefonuma attığım video'yu izleyemiyorum diyorsan onun programı var allok 3gp converter
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan indirebilirsin
feyl
Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorunum 6500 s de mesajlarım var klasör yaptım bunları pc ye atmak istiyorum saklamak adına acaba cep telimden nasıl pc ye ata bilirim bu mesajları şimdiden çok teşekkürler ilginize
moris1
Üye
arkadaşım nokia pc suite yükle ve mesajlarını bilgisayara kopyala istediğin kadar sakla.