6500 ile ilgili bi soru

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
6500 ile ilgili bi soru
arkadaşlar benim 6500 önünde de bi kamera var ama ben o kamerayı nasıl açacam yoksa o kamera sadece görüntülü konuşmak içinmi konmuş

--------------- Ekleme ---------------

yokmu bilen

hiç anlayan yoku ?

The uN![q]uE

The uN![q]uE

Üye
yokmu gececek yeri

Ömer Farukk

Ömer Farukk

Üye
kardeş benim birader de aldı 6500 slide fakat o da başaramadı ön kamerayı açmayı,bende merak ediyorum ???

eQooo

eQooo

Üye
alla alla ne kameraymış merak ettim vala...:D

rastbin

Üye
kardeşler o kamerayı siz açamazsın.Aynı hat gıbıdır o kamerada sız gıdıp actıracaksınız o kamerayı...Bazılarının ıcınde kamera olmuyor bazılarında oluyor.olmayanlarda sus goruntusu verıyolar olmusş gibi fakat sız acamazsınız.;)

kouman

Üye
kardesim onun icin program lazım

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler o kamerayı siz açamazsın.Aynı hat gıbıdır o kamerada sız gıdıp actıracaksınız o kamerayı...Bazılarının ıcınde kamera olmuyor bazılarında oluyor.olmayanlarda sus goruntusu verıyolar olmusş gibi fakat sız acamazsınız.;)
nerde aştıracam

kardesim onun icin program lazım
hangi program lazım

schumici

schumici

Üye
ne kameraymış yaaa öyle saçmalık mı olurmuş. bana çok saçma geldi

sars

Üye
arkadaşlar bu kamera 3g konuşmada aktif hale gelir merak etmeyin

ouz.tr

ouz.tr

Üye
evt 3g de aktif oluyor sahte fln değil yani:D

ouz.tr

ouz.tr

Üye
benm de bi sorum olacak ekran parlaklığını nasıl ayarlıyoruz 6500 s de bilen var mı acaba

reloadesk

Üye
3g ne demek ?

XXPOXX

XXPOXX

Üye
bu kamera görüntülü görüşmelerde aktif oluyo zaten sitesindede yazıo

3 nesil iletişim daha hızlı internet görünyülü görüşme kasım ayında ihalesi yapılacak zatan o geldimi adsl ucuzlayacakmış türkiyede şuna 2g 2.5g var:oke:

reflexs

Üye

Ne Alaka Allahını seversen? KVK'dan telefon al süs diye taksınlar oraya... :vur o zaman 3g destekleyen telefonların hepsinde süs niyetine takılmış kameralar var. Ayrıca ön kamerasını sadece 3g'de kullanabilirsiniz. Belki ileride Yazılım Güncellemelerine eklerler...

Ozqun

Üye
3g li konşmadada olmuyor denedim nasıl çözecez yaa

scorpions25

scorpions25

Üye
ya arkadaşlar o kamera sadece 3G de kulanılıyo yani hiç acmayı deneme bile çünkü açamasın ;)

desparato5000

Üye
3g de aktif oluyor

serkantanrioger

serkantanrioger

Üye
arakadaşlar böyle konuşmayın bende var süs falan değil karşı tarafla konuşunca onunda 3g uyumlu olursa açılıyor benimki açılıyor bilmiyorum sizinkinin sorunu nedir sorun falan bende yok açılıyor proğramada gerek yok iyi günler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt