650 tl'yi aşmayacak android telefon önerileri alınır ;)

Sponsorlu Bağlantılar

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
650 tl'yi aşmayacak android telefon önerileri alınır ;)
650 TL'yi aşmayacak bir Android cep telefonu satın alacam inş. Samsung marka olursa daha iyi olur. Benim için en önemli nokta internet performansı çok yüksek olmalıdır. Yani kısacası Flash Player 10.1 çalıştıran bir telefon lazım. Bunun için önerilerinizi bekliyorum. Kolay gelsin...

kralimden1z97

Üye
Samsung Bildigim Kadarıyla Galaxy S Yenı Mini Axe Modelleri Var Flash Destegi 10.1 mi bilmiyorum Ama Android Dedigin Fiyatlarda Gayet hoş telefonlar

--------------- Ekleme ---------------

Bence Android Alma sana Tavsiyem Wave 2 bende yenı aldım güzel 1Ghz işlemci Fiyatı 900 cıvarı (: Olmadı Sana Belki Cogu kisi Eleştirir Ama C6 almanı Onerırım

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
c6-01'i düşündüm ama fiyat aralığımda değil.

psiko34

psiko34

Üye
Samsung i7500 galaxy yani galaxy nin ilk telefonu 500tl civarında yada htc wildfire ı öneririm ben kendimde samsung kullanıorm gayet sağlamdır

S.Atik

Üye
Samsung Galaxy i5510 u kesinlikle tavsiye ediyorum. 730a çıkabilirsen Galaxy ACE Tek tavsiyem..

accman

accman

Üye
c6-01 fiyat aralığımda değil demişsin hocam da..telefonu 680 -700 e falan bulabilirsin..
bi de kendi tarayıcısı senin isteğini karşılar mı bilemiyorum... gerçi 5800 kullanıyomuşsun aşinasındır..

hsahin4

hsahin4

Üye
Ben olsam nokia ve symbian'dan uzak dururum. 650-700 TL'ya deyecek bir cihaz alın.

hsafak

Üye
Samsung galaxy i5510 aldım. N97 mini kullanıyordum. Nokia'nın ne kadar kötü bir üretici olduğunu ve hırsız olduğunu anladım. Ben kampanyayla 500 civarında bir para verdim.her kuruşunu hakeden bir telefon i5510.çok kullanışlı tek bir dokunuşla facebook a girebiliyorsun.her türlü videoyu çok rahat takılmadan tek dokunuşla açıyor. Kamerası çok iyi değil ama idare eder. Birde telefon hafızası biraz küçük. Klavyesi var. 10 ay önce 900 tl verip aldığım n97 ye göre harika bir telefon. Android markette birçok uygulama var. Indirip hızlıca kurabiliyorsun.multıtouch ekranı süper kaliteli. Ace diye bir modeli daha çıkacaktı bekleyemedn aldım.ben çok memnunum.tavsiye ederim. Ancak başka bir tavsiyemde nokiadan uzak durman olacaktır.

ozanazy

ozanazy

Üye
Galaxy 5 veya Vodafone 945

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 fiyat aralığımda değil demişsin hocam da..telefonu 680 -700 e falan bulabilirsin..
bi de kendi tarayıcısı senin isteğini karşılar mı bilemiyorum... gerçi 5800 kullanıyomuşsun aşinasındır..

Normal de 650 tl bile veremem bir telefona. Ama o fiyata çok iyi bir telefon dek gelse zorlarım.. O yüzden en yüksek 650 yazdım.

--------------- Ekleme ---------------

Samsung Galaxy i5510 u kesinlikle tavsiye ediyorum. 730a çıkabilirsen Galaxy ACE Tek tavsiyem..

Evet 700'e çıkabilsem onu alırım.

templatesbox

Üye
lg optimus one öneriyorum sana fiyatı 600 tl teknosada siyah ve gri renkleri var

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
hepinize çok teşekkür ederim ;)

officialavarees

officialavarees

Üye
    Konu Sahibi
Özel bir olayla tercihim Bada oldu.. Samsung Wave II.. Teşekkürler

Kefelon

Üye
çıtayı 700 yükseltirsen htc wildfire önerimrim performansı süper 384 mb ram işlemci biraz düşük kalmış (584mhz) android 2.1 le geliyor cihaz

Takipçi Satın Al

Üst Alt