Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
64 k microsimkart
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
a10m6t
Üye
Konu Sahibi
64 k microsimkart
arkadaşlar bende yeşil lumia 620 aldım almışken yeni bir sim kart da alıyım dedim servisteki adam 64 k verdi. Ben forumda duymuştum 128 kb altını tanımıyo lumialar diye bilgisi olan bi el atsın
MrCommanDTr
Emekli Yönetici
oyle bir durum yok ben de 64k kullanıyorum
alical33
Üye
O bizim telefonda donanımsal Bi sorun olduğu anlaşıldı sim kartla alakası yokmuş servise verecm ben
a10m6t
Üye
Konu Sahibi
satış elemanı 4 saate açılır dedi hattı 1.5 gün oldu o açılmayalı bi sorayım dedim de
satış elemanı 4 saate açılır dedi hattı 1.5 gün oldu o açılmayalı bi sorayım dedim de
- - - Eklendi - - -
ne yapman lazım şimdı oy ben nerelere gidem[/telde servis yokmu yazıyor. ya hat açılmadı ozaman yada telde bi sorun var hattı başka bi tele takıp dene yine aynı olursa time git açılmadı diye şikayet et hat takılıyken teli kapatıp açmışsındır heralde yapmadıysan bide kapat aç hat açıldıktan sonra öyle aktif olur
hattı eğer cuma saat 16 dan sonra aldıysan bazen kayıtlarını girmiyorlar.. benim başıma geldi. hemde hafta içi almıştım.. öğlen 11 civarı aldım bana dedilerki 2 saat sonra açılır.. turkcell hattı.. öğleden sonra 6 oldu hala açılmadı.. aldığım yerin telini pcden bulup bi güzel bağrındım.. ne deseler beğenirsin. çok yoğunmuş bilgilerimi kayıda daha geçememişler.. hemen gireceklermiş.. işe bak.. 1 sonraki gün açıldı . sonuç bu