6303i güncelleme sırasında kapandı yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

kol@j

kol@j

Üye
    Konu Sahibi
6303i güncelleme sırasında kapandı yardım lütfen
arkadaş yeni konusunu ben açtım yardımcı olmak için ...
anlayışınız için teşekkür ederim

yaa arkadaşlar dün 6303i aldım güncelleme yaparken telefon kapandı açılmıyor ne yapmam lazım allah rızası için yaaaa

• Beğen
Tepkiler: djokan94
blackwhite_52

blackwhite_52

Üye
merhaba arkadaslar n95 8gb surumunu guncellerken bırden bıre dondu ve kendıne reset attı ondan sonra dırek olarak acmaya calsıtıgımda beyaz ekran gelıyor ve o sekılde kalıyor
Cihazım versiyon güncellerken göçtü? Ne yapmalıyım?
Cihaza format atıp açmayı deniyelim. Eğer yine açılmazsa enyakın ve güvenilir bir servise telefonunuzu vermeniz gerekecek. Format atmak için;
Telefon KAPALI iken sırasıyla *(Yıldız) , 3 , Yes ve Açma Kapama tuşuna 5 saniye süre ile basılı tutarak, Nokia yazısının gelmesi ile format atabilirsiniz.
denedım ama olmadı sonradan format atıcaktım ama yarıda kaldı halen beyaz ekranda kalıyorum bı bılgısı olan varmı acaba servıse goturmeden kendım yapabılcegım bırsey tessekurler saygılarımla .....

--------------- Ekleme ---------------

merhaba arkadaslar ben sorunu halletım sorun soyle cozuldu:
gıne versıyon yukler gıbı yaptım update fılan yaptı sonra cıhaz aranırken telefonu actım beyaz ekran duruyorken usb den bagladım ve sans mı dıyım yoksa taktıgı bumudur bılemıyorum bı sekılde tanıdı gordu ve sıstemı gıne update etmeye basladı... snradan gıne hata verdı bu sekılde ıken yıne deneyın kısmına bastım ve busefer 15 dk bekle dedı ve bekledım 4 dk kala bılgısyara reset atmak ıstedı hayır dıyıp bekledım sonra 56 sn bekleyın dedıgınde telefonda nokıa test mode dıye bısey yazıyordu sonra bekledım bekledım ve 1 saat kadar bekledım sonrada sıkıldım soktum ) bı baktım telefon calısıyor su ada versıyonda yuklu herseyı var deneme asamasındayım bakalım telefon kendılıgınden kapanıcakmı veya basak prblemler yaratıcakmı bılemıyorum gıne bıse olursa sızeler ıle paylasıcagım tessekurler ılgınız ı

xcvxc üyeden alıntı

başıma gelmiş di bu olay

dediklerini uyguladım ve oldu dene ye bilirsiniz

birde güncellemeyi tekrar çalıştırıp tlf pc bağlamadan önce bataryayı cıkarın bataryasız pc bağla sonra batar ya en son şarj cıhasını bağlayın tlf açma tuşuna 1 saniyeliyine basın güncelleme ekranı görüyor

Üst Alt