6303c var ama...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taka99

Taka99

Üye
    Konu Sahibi
6303c var ama...
Arkadaşlar elimde 6303c bulunmakta.Telefondan pek anlamadığım için(sölemesi ayııp daha yeni telefonla tanıştım :)) işletim sistemini felan bilmiyorum yani s40 mı s60 mış mı hiç bi fikrim yok.Yardımcı olursanız çok sevinirm.Birde telefonumda http desteği olduğu için telefondan normal bilgisayardan internete girermiş gib internete girebiliyorum ancak örneğin izlesene,akıllı tv gibi sitelerdeki videoları izleyemiyorum.İzleyebilmem için ne yapmam gerek,hangi programı yüklemm gerek,yardımcı olursanız sevinirim.Birde telefonum hani yazılımları destekliyor ve hangi yazılımlar telefonum için hayırlı olur belirtir,yardımcı olursanız çok sevinirim...

YARDIMLARINIZA ÇOOOK İHTİYACI OLAN ARKADAŞINIZ:):...

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
arkadaşım bende 6303c kullanıyorum telefonumdan gayet memnunum çok kalite bir cihaz kesinlikle.s40 v3 platformunu destekliyor bu cihaz.ayrıca opera miniden nete girebilirsin video oynatmak için flash yüklü yazıyor kullanma klavuzunda açıkçası denemedim.java oyunları ve .nth uzantıları rahatlıkla yükleyebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

.nth tema dosyası oluyo bu arada :)

Taka99

Taka99

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende 6303c kullanıyorum telefonumdan gayet memnunum çok kalite bir cihaz kesinlikle.s40 v3 platformunu destekliyor bu cihaz.ayrıca opera miniden nete girebilirsin video oynatmak için flash yüklü yazıyor kullanma klavuzunda açıkçası denemedim.java oyunları ve .nth uzantıları rahatlıkla yükleyebilirsin.

--------------- Ekleme ---------------

.nth tema dosyası oluyo bu arada :)

Evet arkadaşşım telefonumdan bende çok memnunum ancak dediğim gibi flash yüklü deil yükleyin dio ama yüklenmiyo...
Bu arada bilgilendirme için saol ama .nth'nin ne olduğunu örendim :D

maraz54

Üye
bende de bu telefn var çk memnunum ama msn ye girmiyo turkcelde buna uyumlu msn yok diy okendinden yüklü çok kontör gidio bii bilgisi olan varsa [email protected] ekleyin lütfen

pampilo

Üye
Telefon bende de var. Çok ama çok memnunum. Hem çelik kasa hem pil ömrü mükemmel. Daha iyisi Şam'da kayısı.

anemik

anemik

Üye
maraz54 s40 uygulama bölümünden bak.orda bi ton msn programı veriyolar.bilgilendirmeleride war.

yozgatik

yozgatik

Üye
Arkadas Lar benimde 6303c war ama telefon hafizasi 5 meqabayt a dustu yardimci olursaniz sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt