6303c Kap Değişimi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
6303c Kap Değişimi
Arkadaşlar 6303c kullanıyorum gümüş renginde alırkende tereddüt ettim ama gümüş iyi dedim gümüş aldım . Fakat telefoncuya gidip siyah kap alabilirmiyim die düşünüuorum ? Garantisini bozarmı yada kabını değiştirebilirlermi ? eğer deiştirirlerde beğenmezsem eskisini geri takarlarmı çok merak ediyorum . Lütfen bilen birisi yardım etsin

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
bilen yokmu ya lütfen cevap verin

anemik

anemik

Üye
2 konudada cok sabırsız davranmışsın.:)
Bekle 1-2 gün içerisinde kesin cevaplanır soruların. Bnde düşündüm bi kaç yere sordum.Garanti kapsamı kalkar diye duydum.Çünkü telefonun Mekanizmasında bir değişiklik oluyor.Yakınlardaki telefonculardan 1 kaç tanesine sor yinede.Yada garanti kapsamı hangi şirketse - KVK - olması gerek, internet sitesinden numaralarını ögren ve bilgi edin en mantıklısı .
Şmdiden kolay gelsin. Ama gümüş en güzeLi bnce (Y)

eyup007

eyup007

Üye
ellemesen olmazmı yani?

niko'M

niko'M

Üye
Arkadaşım garantiyi çöpe atarsın eğer başka bi telefoncu telefona dokunursa..Bence gümüş siyahtan çok daha güzel,emin ol..ben de gümüş kullanıyorum,duruşu daha bi ağır..Siyah o kadar hoş durmuyo bana göre..Garantini öldürme derim ben sana..Faklı bi seçeneğin de war bak:)Telefonculara bak,garantisi olan siyah bi 6303c ile takas et :)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
    Konu Sahibi
Tamam arkadaşlar . Anemik sabırsız davrandın demişsin 11.03.2010 ( 11 mart ) ta açildi bugün ise 26 mart nerden baksan 2 hafta :) yinede teşekkür ederim değiştirmekten vazgeçtim

anemik

anemik

Üye
Pardon . ark ın cep bilgisayarından giriyorum.detaylara cok bakamıyorumda :) ama yinede 6303 clasic fan club ta toplanalım dagınık olmasın konular.

pampilo

Üye
Gümüş siyahtan çok daha karizmatik duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt