anemik
Üye
6303 Classic bilenler yardım Ltfn..:/
S.a arkadaşlar.versiyon atıordum ne güzel bagladım herşeyi yaptım.versiyon attı toplam 50.3mb olarak gösterdi yeni versiyonu Nokia updater prgoramı.yükledim ne güzel. Test Mode yazıodu ekranda yüklerkende.yükledi 50.3mb yi snra kapanıp acıldı telefon.pın code gir dedi.girdim we acıldı telefon snra takkıldı program.hani yükledikten snra bi yere gelior step 3 te 13-15 minutes fln yazıor bekletior orda tıkandı kldı.usb cıkarım telefon servislik oLdu harbiden acılmıor bugün gönderdim
peki tam olarak nasıl kuruluyor resimle anlatan olabilirmi ? :S kapanıo telefon yükledikten snra napıcaz ?
Serwis son wersiyonu atıptamı gönderiri? bide bu versiyonu atınca türkçe olucakmı gene ?
Bİde bu telefonua hani ounları atıcam,s40 - s60 ?? tam olarak ne olucak ? ekran boyutuda
240-320x galiba 6300 la aynı dimi ?
Şmdiden teşekkür ederim...
peki tam olarak nasıl kuruluyor resimle anlatan olabilirmi ? :S kapanıo telefon yükledikten snra napıcaz ? Serwis son wersiyonu atıptamı gönderiri? bide bu versiyonu atınca türkçe olucakmı gene ?
Bİde bu telefonua hani ounları atıcam,s40 - s60 ?? tam olarak ne olucak ? ekran boyutuda
240-320x galiba 6300 la aynı dimi ?
Şmdiden teşekkür ederim...