6303 c müzik kütüphanesi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halfur

Üye
    Konu Sahibi
6303 c müzik kütüphanesi sorunu
telefonu dha yeni aldık içine müzik atıyoruz....müzik çalara gelip gücelle dioruz öle kalıo....denek için sabah kadar bıraktım ama aynı....sürekli güncellenio ayarlanıo ws dio ama bişe yptıgı yok....hafıza kartına girip tek tek ugrasmakta istemiorum...ndir bnun sorunu arkdşlar war mı yardım edeblcek?yazılım güncellemeyi denedm beceremedim kaldı öle,format attm farketmedi...nolcak?

• Beğen
Tepkiler: cenk08201125

silim

Üye
telefonunu güncellerzen bu sorun ortadan kalkacaktır

halfur

Üye
    Konu Sahibi
deniorum ama yapamıorum ki....14 dk kla hep duruo yapılamadı dio :S

storm_46

storm_46

Üye
Selam. Öncelikle geçmiş olsun.Bu mp3 güncelleme sorunu bende yaşıyorum.Telefona format atım düzelmedi,Yazılımını güncelleştirdim yine olmadı.En son çare telefoncuya götürmekti .Fakat onlarda bişey anlamadılar format attılar ama neden se yine düzelmedi telefonum.Misal telefona 500 kadar mp3 dosyası atıyorum bunun sadace 100 kadarını görüyo .En iyisi sen teline uygun bi Mp3 prosu yükle telin muhtemelen bu dosyaları görücek

martybjkli

martybjkli

Üye
Arkadaşlar telefon maximum 2 gb a kadar destekliyo kartı ondan sonra kasma yapıyor.. güncelleme sorununu bende yaşadım, telefona format yerine fabrika ayarlarına almayı deneyin ben öyle yapıyorum işe yarıyor.
:oke:

cenk08201125

cenk08201125

Üye
aynı sorun bende de var nedir bunun çözümü ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt