6303 2. kez Tamirden Geldi Tekrar Aynı Sorun , KVK Nın Para iadesi Hakkında Yardım Lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

blackh4ck3r

Üye
    Konu Sahibi
6303 2. kez Tamirden Geldi Tekrar Aynı Sorun , KVK Nın Para iadesi Hakkında Yardım Lütfen.
6303 Model Telefonumu 2 kere İzmir KVK 'ya soktum 1. Yazılım atıldı , 2. yazılım + kalibrasyon ( 2. Tamirden alalı 2 gün oldu ) Telefon tekrar aynı Arızayı yaptı Şimdi 3. arıza oldu Tel'i verip parasını geri almak istiyorum Ancak Faturası Evde Kayboldu , aldığım yerde faturanın yedeği muhtemelen vardır ordaki İrsaliyenin kopyasını ( Fotokopisini ) alsam KVK'ya versem Paramı alabilirmiyim ?

ertugrulaksoy

Üye
hocam bu soruyu sikayetvar.com adlı internet sitesi aracılığıyla nokia ya bildir. onlar sana dönerler.

radarmurat

Üye
6303 Model Telefonumu 2 kere İzmir KVK 'ya soktum 1. Yazılım atıldı , 2. yazılım + kalibrasyon ( 2. Tamirden alalı 2 gün oldu ) Telefon tekrar aynı Arızayı yaptı Şimdi 3. arıza oldu Tel'i verip parasını geri almak istiyorum Ancak Faturası Evde Kayboldu , aldığım yerde faturanın yedeği muhtemelen vardır ordaki İrsaliyenin kopyasını ( Fotokopisini ) alsam KVK'ya versem Paramı alabilirmiyim ?

Değerli arkadaşım,Bu konu ile ilgili bulunduğunuz ilçenin Kaymakamlığındaki Tüketici Hakem Heyetine gitmelisiniz ,Yalnız,servisin düzenlemiş olduğu serviş fişi ve ürünün fatura ve garanti belgesini de götürmeyi unutmayın.Şikayetinizi Tüketici hakem heyetine yapmalsınız hakem heyeti bilirkişi raporu isteyecektir.Bilirkişi raporu doğrultusunda ürünün kullanıcı hatası sonucumu yoksa ayıplı ürün veya üretim hatası mı olduğunun tespitinden sonra. karar alıp Haklı çıkmanız durumunda,hakkınız size iade edilecektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt