6300i geliyorrrr...!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
6300i geliyorrrr...!!
son zamanlarda biliyorsunuz ki nokia'nın en fazla satılan cep telefonlarından biri olan 6300'ın yenisi 6300i geliyor.Telefonun özellikleri tam belirli olmasada alınan haberler göre telefon wireless özelliğide bulunuyor.

yusufucan

yusufucan

Üye
Beğeni toplayan bir model olarak Nokia 6300 bayrağı Nokia 6300i modeline devrediyor. Wi-Fi ve VoIP desteği ile Nokia 6300i kardeşinin görünümü ve fonksiyonelliğine bağlı kalıyor. Nokia 6300i aslında Nokia 6301 ile benzer bir model. Nokia 6301'de yer alan UMA desteği sayesinde Wi-Fi kapsama alanına girildiğinde GSM şebekeden Wi-Fi ağa geçiş yapılmasını sağlıyor. Bu sayede konuşma ücretinde tasarruf sağlanabiliyor. Ancak Nokia 6301 çok yaygınlaşmamış bir model olarak genel cep telefonu pazarında yeterince yer almadı.​

Bu açığı kapatacak Nokia 6300i, Nokia S40 yazılım platformunda gelerek dahili Wi-Fi desteği sayesinde kablosuz ağlar üzerinden konuşmalar yapabilmenizi ve Nokia Maps ile yolunuzu bulmanızı sağlayacak.

Üç bant GSM/EDGE destekli Nokia 6300i'de 2" QVGA TFT ekran, 2 megapiksel kamera, Wi-Fi, microSD kart yuvası bulunuyor. Grafit grisi Nokia 6300i, 2008'in ikinci çeyreğinde çıkacakken yurtdışı fiyatlandırması vergiler hariç 175 euro olacak​

fearless888

fearless888

Üye
baya güzelmiş paylaşım için saol...

Catty

Catty

Emekli Yönetici
hakıkaten guzelmıs paylasım ıcın saol:oke:

ardesa

ardesa

Üye
inşallah çabuk çıkarda değiştiririm:oke:

ENVER_58

Üye
ya abi zaten iki gün sonra maps filan 6300 a uyumlu bizede çıkar

hasan_k_o

hasan_k_o

Üye
ya belki yanlış yere mesaj yazıyorum ama yardım ederseniz sevinirim
benim sorunum:
telefonun ekranının içine toz girdi ekran beyazken siyah ekran siyahken beyaz renkte görünüyor ve az bişey değil ekrann hemen hemen her tarafında var nasıl yaparım? araştırdım telefoncu ekranı açıp tozları temizlerse ekran bi işe yaramaz kullanamazsın satmaya kalksan almazlar diyorlarr.nasıl yapabiliri yardım edin lütfen ........!!!!

eren6523

eren6523

Üye
    Konu Sahibi
ya belki yanlış yere mesaj yazıyorum ama yardım ederseniz sevinirim
benim sorunum:
telefonun ekranının içine toz girdi ekran beyazken siyah ekran siyahken beyaz renkte görünüyor ve az bişey değil ekrann hemen hemen her tarafında var nasıl yaparım? araştırdım telefoncu ekranı açıp tozları temizlerse ekran bi işe yaramaz kullanamazsın satmaya kalksan almazlar diyorlarr.nasıl yapabiliri yardım edin lütfen ........!!!!

doğru demişler 6300 kasalı bir telefon olduğu için temizlemen çok zor hatta imkansız öğle idare etcen artık :oke: tozdan fazla bişi olmaz

msdony

msdony

Üye
saol paylaşımın için benim telefonun i si çıkıyo şuna bak belki bende 6300 veririm 6300i alırım bi piyasaya çıksında inş

süperismail

süperismail

Üye
güzel telefona benziyor

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
6300 ımı verip bunu almayı düşünüyorum inşallah

**reisbey**

**reisbey**

Üye
aslında güzelde bide videosu 640-480 olsada mp4 formatında çekse mütiş olur ses kalite falan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt