6300'dan .jar uzantılı dosya gönderme!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AzizDemir

AzizDemir

Üye
    Konu Sahibi
6300'dan .jar uzantılı dosya gönderme!!!
arkadaşlar bende 6300 var.Arkadaştada 6300 var ama bendeki oyunları ona atamıyorum.Bunun için bir program varmı?Varsa lütfen söyleyin...:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kimse yokmu yahu...

• Beğen
Tepkiler: kocabeller

adrenalin_

adrenalin_

Üye
kardeş ben böyle durumlarda askerdeyken şunu yapıyordum.. arkadasın bi samsung d600 telefonuyla benim telefonun içine giriyorum(bluetooth la) oyun dosyasını alıyorum ve yuklenecek telefona d600 ün hafıza kartını takıp telefona taşıyorduk.. biraz uzun ama askerde çok faydalı :)

dmork

Üye
arkadaslar bnde var öle bi prgram ama ismini unuttum şuan pc de nereye koyduğumu bulamıyrum =) nulursam eklerim =)=)=)

hammo123

Üye
xplorer die program var onu indirrrr...

celalibo

Üye
tak usb yi pc ye kopyala oyunu xD

xxman_058

xxman_058

Üye
bune ya hep 6300 yaw millet 6300 amı merak sardı kimse 3120 classıc kullanmıyormu ya hep 6300!!!!

MenzeLLeZi

MenzeLLeZi

Üye
6300 çok tutulan bi tel o yüzden dostum

külveates

Üye
6300 gercekten cook tutulan bi tlfn 3120 daha cook az var piyasada :)

cookie12

Üye
kardeş ben boyle bişey oldugunda telefona aynı oyundan 3-4 tane atıyorum. Sonra hafıza kartıyla baskalarının telefona takıp oyunları onlara oyle atıyorum:D taşıyorum yani

m2sah

m2sah

Üye
kardeş ben boyle bişey oldugunda telefona aynı oyundan 3-4 tane atıyorum. Sonra hafıza kartıyla baskalarının telefona takıp oyunları onlara oyle atıyorum:D taşıyorum yani
aynen bu arkadaşımın yaptığı gibi yapıyorum

djsalih91

djsalih91

Üye
kopyala yok mu yaw tele kopyala kartını çıkar tak onun kartını taşı sonrada :hmmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt