Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
6300'dan .jar uzantılı dosya gönderme!!!
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AzizDemir
Üye
Konu Sahibi
6300'dan .jar uzantılı dosya gönderme!!!
arkadaşlar bende 6300 var.Arkadaştada 6300 var ama bendeki oyunları ona atamıyorum.Bunun için bir program varmı?Varsa lütfen söyleyin...
--------------- Ekleme ---------------
kimse yokmu yahu...
adrenalin_
Üye
kardeş ben böyle durumlarda askerdeyken şunu yapıyordum.. arkadasın bi samsung d600 telefonuyla benim telefonun içine giriyorum(bluetooth la) oyun dosyasını alıyorum ve yuklenecek telefona d600 ün hafıza kartını takıp telefona taşıyorduk.. biraz uzun ama askerde çok faydalı
dmork
Üye
arkadaslar bnde var öle bi prgram ama ismini unuttum şuan pc de nereye koyduğumu bulamıyrum =) nulursam eklerim =)=)=)
hammo123
Üye
xplorer die program var onu indirrrr...
celalibo
Üye
tak usb yi pc ye kopyala oyunu xD
xxman_058
Üye
bune ya hep 6300 yaw millet 6300 amı merak sardı kimse 3120 classıc kullanmıyormu ya hep 6300!!!!
MenzeLLeZi
Üye
6300 çok tutulan bi tel o yüzden dostum
külveates
Üye
6300 gercekten cook tutulan bi tlfn 3120 daha cook az var piyasada
cookie12
Üye
kardeş ben boyle bişey oldugunda telefona aynı oyundan 3-4 tane atıyorum. Sonra hafıza kartıyla baskalarının telefona takıp oyunları onlara oyle atıyorum taşıyorum yani
kardeş ben boyle bişey oldugunda telefona aynı oyundan 3-4 tane atıyorum. Sonra hafıza kartıyla baskalarının telefona takıp oyunları onlara oyle atıyorum taşıyorum yani