6300'da video izleme yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

emrefb

emrefb

Üye
    Konu Sahibi
6300'da video izleme yardım!
Değerli arkadaşlar ben 6300 da avi,wmw gibi formatlardaki videoları 3gpye çevirmeden kaliteli bir şekilde oynatacak bir program arıyorum yardım ederseniz sevinirim..

• Beğen
Tepkiler: suren_cx

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
.Avi uzantılı oynatan bir player olduğunu sanmıyorum.

Hewar

Üye
Nokia N73 icin Samart Movie diye bir program var. Bende Nokia6300 kulaniyorum ama boyle bir program bulamöadim hala

Desperado6

Desperado6

Üye
6300 için Fox Video Converter adlı programı googledan indirebilirsin ben de kullanmaktayım.Kolay gelsin...

k71kalem1

Üye
la mal o converter programı ne poka yararkii

[-HєLL F!яє-]

[-HєLL F!яє-]

Üye
saolun ...

naber_53

Üye
GençLik Hadi Ya 6300 var bende faceye gırıyorum ama vıdeo ızlenmıyor programı var dedıler hıc bırsey bılmıyonuz mu xD:aha:

muchiDMX

Üye
bilioz ama sana sölemioz

HarryPotter93

HarryPotter93

Üye
Arkadaşlar Telefon o video codeclerini desteklemiyorsa nasıl böyle bir program yapsınlar böyle bir olcağını hiç sanmıyorum daha kaliteli video dönüştürmek istiyorsan "Format Factory 2.45" adlı programı tavsiye ederim. 320x240 şekilde dönüştür ve ayarlarını yükselterek kaliteyi artırabilirsin ama ne kadar yükseğini sorunsuz oynatacağı hakkında bir bilgim yok.

dj-bitirim53

Üye
arkadaşlar internetten video nasıl izlicez günlerdir araştırıyorum flash player bulamıyorum bulduklarımı ise desteklemiyo telefonum yardımcı olurmusunuz ?

Takipçi Satın Al

Üst Alt