6300 windows live messenger

Sponsorlu Bağlantılar

lionn38

lionn38

Üye
arkadaşlar ben mig33 üde ebuddy programınıda denedim, telefonumun internet ayarları yapılı yani internete girebiliyorum ama program bağlantıda hata veriyor, vadafone hattım var. ne yapabilirim acaba.

Ebubekirce

Üye
Bi indirebilsem!

emre_94

emre_94

Üye
arkadaşlar 6300 msne programı bulan varsa yollasın

lloo

Üye
arkadaşlar kanka msn ne die bir java program var indşirin googlde aratın bulucaktır ordan indirin telefona atın denendi 100% çalışıyorrrrrrrrrrr

038_kayserili_

038_kayserili_

Üye
arkadaslar %100 calısıyor buyrun hemde ücretsiz kontor gitmiyor ama sadece 6300 içindir

özkan6155

Üye
s.a kerdeşim yine olmuyor...

mapazule

mapazule

Üye
arkadaşım ben telefonu garantiye yollamıştım geldi nasıl ayar yapıp msn ye girecem benim telefon 6300 bi yardım edermisin webe bile bağlanmıyor önceden giriyodum wap ayarı yaptım msn ayarı aldım 2222 den yine olmadı paket veriden bişe de yapıyoduk nasıl oluyor baştan hepsini anlatsan memnun olurdum

--------------- Ekleme ---------------

teşekkürler yardım edenlere yazanlara halloldu işlem...

emzadebr

Üye
teşekkürler :)

hazret

Üye
ben 6300 'da windows live messenger kullanıyrm turkcelimden indirdim bilginize ++++ rep

senemümit

Üye
kontörsüz msn yokmu yha :(:(

memati-28

Üye
cok süpe ve saglam

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Beyler fromu iyice araştırmadan konu açmayın msn ile ilgili birsürü konu var

narzisse

Üye

toplamda 4 tane msn proğramı yoluyorum bunların hepsi telefonlara oluytor ve kullanılıyor ben kendi cihazlarımda ve müşterilerin cihazlarını bu proğramları yüklüyorum ve şu ana kadar sorun yaşamadım

telefonuzun internet bölümünden hepsini yükleyebilirsiniz

s3locan

Üye
aynen yha :)

furkan_yeni

Üye
ya türkcell de ne kadar gider

babazotu

Üye
ah olsa

erkamacar

erkamacar

Üye
AyarLar:
menü ayarlar >yapılandirma >kişisel. yapılan ayrLr. >yeni ekLe > Benm Hat (AVEA) o yuzden adı Buyuk harfLerle AVEA oLcak sonraveri tasıyıcı paket veri > tasıyıcı ayarları > paket veri erism nok. kück harflerle ( internet ) > ağ turu IPv4 > dogru. turu normal > digerlerini bos birakin yani bisi yazılıysa silin oky bu kdr

XxScorpion52

XxScorpion52

Üye
ya ben turkcellden msn aldım beleşe ama duramdan şebeke erişimine bağlanılsınmı dıyo uyuz oluyom onu kapatamazmıyız bı yasrdım

!!!MotorHead!!!

!!!MotorHead!!!

Üye
ebuddy takır takır çalışıyor bence onu dene

XxScorpion52

XxScorpion52

Üye
ebuddy de fln haftalık 7 kontür uygulaması geçerli oluyormu

Takipçi Satın Al

Üst Alt