6300 vodafone messenger yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adrenalin_

adrenalin_

Üye
    Konu Sahibi
6300 vodafone messenger yardım
Arkadaşlar sitede de 6300 için vodafone messengeri çok aradım . bulduklarımın hepsi ya çalışmıyor yada java destekli değil.. Biri yardım etsin vodafone live den de indiremiyom sertifika istiyor.. biri yardım etsin nereden indirebilirim

hamdiyakut

Üye
hatın vodafone ise telefondan vodafonelive ye gırcen ordan indircen gerisini bilmıom

Xiano

Xiano

Üye
Arkadaşlar sitede de 6300 için vodafone messengeri çok aradım . bulduklarımın hepsi ya çalışmıyor yada java destekli değil.. Biri yardım etsin vodafone live den de indiremiyom sertifika istiyor.. biri yardım etsin nereden indirebilirim

mrb. vodafone messenger 6300 a uyumlu değil. 6300 'a çok yakın özellikli bir telefonum var ona da uyumlu değil maalesef.

adrenalin_

adrenalin_

Üye
    Konu Sahibi
mrb. vodafone messenger 6300 a uyumlu değil. 6300 'a çok yakın özellikli bir telefonum var ona da uyumlu değil maalesef.
kardeş vodafone messenger 6300 kesinlikle uyumlu ama ben yukleyemiyorum o başka yardım edecek birini arıyorum ama sertifika yok diyo

akbas70

akbas70

Üye
yok hocam uyumlu degil ben kendimde 6300 kullanıyorum bizzat müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim 6300'lardaki ufak bir sorun var halen o sorunu çözebilmiş degiliz dedi

ama yinede den tekrar dene

MSN ya da YAHOO yazıp 7048'e gönder link gelir indirisin ama olmuyor ha birde su var Cep telefonundan girerek chat bölümünden indirebilrisin...

adrenalin_

adrenalin_

Üye
    Konu Sahibi
yok hocam uyumlu degil ben kendimde 6300 kullanıyorum bizzat müşteri hizmetleri ile irtibata geçtim 6300'lardaki ufak bir sorun var halen o sorunu çözebilmiş degiliz dedi

ama yinede den tekrar dene

MSN ya da YAHOO yazıp 7048'e gönder link gelir indirisin ama olmuyor ha birde su var Cep telefonundan girerek chat bölümünden indirebilrisin...

Alla alla yenimi olmuş bu sorun ya.. kardeş chat bölümünden inderecem ama sertifika telde yada simde değil hatasını veriyo

fuzuli7

Üye
kardeş aynı sorun bendede var bende aradım internetten indirdim ama bi türlü çözemedim

sinankonyar

Üye
6300 msn için msn yazıp 7048 gonder.Onaylinki geldiğinde indir ama 2 kontor gider haberin olsun :)

mazlum1790

mazlum1790

Üye
msn yaz 7048 e gönder

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
ewt kontör gidiyo...

mm_mm

mm_mm

Üye
kardeş çalıştırmıyor ceptemsn den indir modeli seç indir he birde kanka msn çalışıyor die duydum ama ceptemsn buradakiler çalışıyor he söliyem
2 kontör gidiyor

adrenalin_

adrenalin_

Üye
    Konu Sahibi
evet dediklerin çalısıyo kardeş sagol..

recep88

Üye
ben kullanyırum arkadaslar cok hızlıda ayarlarda vodafonlive diye yazmanız gerekırdı mesaj gönderdıgınızde size mesaj gelmesi gerıkırdı...

fattih_40

Üye
ben vodafone liveden messenger ındırdım cokta ıyı calısıyor

bebeaw

bebeaw

Üye
arkadaş ebuddy indir güle güle kullan telefondan verdiğim linke gir -- m.ebuddy.com --:oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt